Nur_93 Aybeniz kasık ağrım çok fazla oluyor ve hafif bulantılar oluyor canım bişey istemiyor değişik yani 😂 bide çok alınganım çok saçma şeylere tartışma çıkarıyorum 😂
Yasemin0728 Burcumsu https://imgyukle.com/i/YgBahS İğne gününü saymazsak bugün 15. Gün çift çizgi çıktı bende canim inşallah iğne etkisi falan degildir
Sefos Funda_sahin19 9 Kasım benimde canım kan verdim bende ilki 81 cıktı sonra gidemedim belim ve kasıklarım ağrıyor bendede beyaza dönük krem Bi akıntı var
Sabihanur1 Sefos benimde ilk değerim 60 çıktı adete bir gün kala siz geçiktikten sonramı bı değer çıktı
Canannakdeniz syguler bugün aldimntest yarın sabah yapmayı düşünüyorum 😊🙏 sendede akıntı oluyor mu 2 gündür şeffaf alıntı oluyo bende bazende beyaz degisiyo bide ara ara kaşıklarım ağrıyı gibi ama çok hafif bugün hissettim onu sadece psikolojik mi acaba 😂😂
Ozge2805 Kızlar adetime 12, den sonra 2 gün kalıyor ben hayalmi görüyorum ikinci çizgiyi ? Elim ayağım titriyor
Mappazule53 Ozge2805 bende görüyorum çok silik erken gebelik testi alırsan net çıkar. Ben de ilk yaptığımda bu şekilde çıkmıştı sonra erken sonuç gösteren test aldım bayağı koyu çıkmıştı😊
Ozge2805 Burcumsu evet canım 16 kasım son adet tarihim yarın bitanede erken gebelik test yapıp hastaneye gideceğim ☺️
minikmucizemmmmmm Burcumsu 14 kasımdı 3 4 günüm kaldı ama inşallah olmammm dualarınızı esirgemeyinn Allah isteyen herkese nasip etsin burda🌸❤️
Ozge2805 Mappazule53 aynen kuzum bende öyle yapacağım yarın 11 ay önce ilk bebegimi karnımda 4 aylıkken kaybettim , kan pıhtılaşma sorunum varmış genetik test sonucunda öğrendim kaybımdan sonra hemen rapor çıkartmam gerek
WandaMaximoff Pollymom Bende iştahsızlık başladı. 2 kilo verdim bu sürede. Aynı zamanda bugün yoğun kasılmalar yaşadım. Bel ve sırt ağrım var. Regl olmadan önce sadece migreni tutan bir insanım. Umarım vardır ikimizde de🥰 Beni haberdar edersen çok mutlu olurum😊
Pollymom WandaMaximoff insallah güzel haberler alabiliriz bende pek bi belirti yok gibi ama yinede umut güzel şey :) Haberleselim:) merak ederim