Babycurly Zelalceylan07 Merhaba, benim de 4 kasım son adet tarihim, 5+1 sanırım,dün tahlil sonucum 10000 çıktı fazla mı yüksek kafam karıştı, pazartesi doktora gidicem, bu değere göre kalp atışını da duyar mıyım ki☺️
Zelalceylan07 Babycurly duyar mısınız bilmiyorum ama belki benimki sizinkinden sonra döllenmiş olabilir 🤔
Brso0 Merhaba :) Aranıza yeni katıldım bende. En son 4 kasım da Regli oldum ama bu ay olmadım 6 gün gecikti fakat test yaptığımda negatif çıktı. Tekrardan ne zaman yapmayalım veya hasteneye gitsem olurmu? Sora bilcegim kimse yok malesef.. :)
Burcumsu Brso0 Merhaba aramıza hoş geldiniz 🤗 Adetiniz düzenli mi normalde adetinden 6 gün geçmiş çıkması lazım aslında çünkü adet gecikmesinden bir hafta sonra daha net sonuç alınır diye okumuştum. Belki testte de çıkmıyor olabilir direkt kan verin varsa çıkar zaten kesin 😊
Pollymom WandaMaximoff sat tarihimiz aynı :) sizde hiç belirti varmi.bende mide hassasiyeti haricinde değişik bisey yok.heyecanla atın 15 ini bekliyorum:)
WandaMaximoff Pollymom Bende iştahsızlık başladı. 2 kilo verdim bu sürede. Aynı zamanda bugün yoğun kasılmalar yaşadım. Bel ve sırt ağrım var. Regl olmadan önce sadece migreni tutan bir insanım. Umarım vardır ikimizde de🥰 Beni haberdar edersen çok mutlu olurum😊
Babycurly Gamzeunal 4 kasım son adet tarihim. 3 Aralık betahcg 1076 9 Aralık 10000 çıktı. Sanki fazla artmış gibi görünüyor, ikiz olabilir mi acaba🤔pazartesi ilk randevum olacak😊
Yasemin0728 Burcumsu son adet tarihim 10 Kasım ve 26 Kasım’da çatlatma iğnesi vuruldum yarın idrar testi yapicam pazartesi de kan vericem
NaneLimon36 Suna11 böyle düşünme bence bende 5 gün önceden hızlı gebelik testi yaptım çıkmadı adet olmayı bekliyordum adet olacağım gün bidaha yaptım pozitifti 😊
Ozge2805 NaneLimon36 bu erken gebelik testininde bence normal gebelik testinden bir farkı yok 6 güne kadar çıkarıyor diyorlar alakası yok 🙄
Aybeniz Nur_93 benmde 3 kasm canm sat tarhm hayrlısı ols🥰 iki kez kan verdm düzenli artmıs degerm ama arada kasık bel agrısından baska belirtm yok sende var mı bulantın falan yada daha erkn bilemedm😀
Nur_93 Aybeniz kasık ağrım çok fazla oluyor ve hafif bulantılar oluyor canım bişey istemiyor değişik yani 😂 bide çok alınganım çok saçma şeylere tartışma çıkarıyorum 😂
Suna11 Suna11 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻♥️ Bende bugün yani yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı diyorum ama bir yandan da umut arıyorum kendime. İnşallah benimde sizin gibi olur