Mavi1 Asli06671 merhaba bende 11+5 perşembe günü 12 haftalık olcağız perşembe randevumuz var sizde 12 haftalıkken gittiniz mi neler yapılacak o gün
Zeytininpeyniri Almilanur bende tekirdagdan geldim 34 haftaligim 😊 Turgut ozala gdiyorum bnmde 3. Ramdevum kızımın adını da almila koycam😊 hangi doktor sizinkisi
Ozgesah355 Eminesekerci izmirden taşındım bende 25 haftalığız yapracık ta oturuyorum Turgut özal a gidiyorum 💕
Biricik Ozgesah355 Ankara’da yasamak nasıl Cnm bizd yakında oraya taşınacağız ama çok endişeliyim hep küçük yerlerde yaşadım ben ne bileyim korkuyorum
Elifsultan Meltem123 Tuncay küçüközkan a gidiyorum canım evet doğumu orda yapıcam çok donanımlı ve güzel hastane zaten özeldi önceden Zekai tahirede Zübeyde hanıma da gittim ama en iyisi burası senin kaç hafta oldu tatlım
Meltem123 Elifsultan 15 hafta olduk😊 bende nusret hocaya gidiyorum daha yeni geçtim yenimahalleye gidiyordum orada ılk doğumu almadıklarını söylediler
Aysenaz Edamusaali keske o hastaneyi değiştirsen arkadaşım 2 hafta önce arkadaşım bebeğini kaybetti doktor hatası yüzünden
deletedmom33 Aysenaz bi arkadaşım 37 haftalık orda doğum yapacak bende orda yapicam canım başından beri oraya gidiyorum ben çünkü
Aysenaz Eminesekerci bende yenikentteym cnm 23+4 haftalık olduk gataya gidiyorum bir çok hastaneye gittim ama gatada karar kıldık doğum için nasıl bilmiyorum ama odaları falan
Almilanur Zeytininpeyniri kızlarımız adaş olcak o zaman 😊 oguz beye gidiyorum ben ilk ona randevu bulmustum yine ona randevu aldım ay sonuna 😀
Zeytininpeyniri Ne çok Turgut ozalci var kızlar ☺ doğumları konuştunuz mü nasıl ayarlaniyor ben daha yeniyim orda