Eminesekerci Ankaralı hamiş anneler nasılsınız? Kaç haftalıksınız hangi hastaneye gidiyorsunuz Hadi tanışalım paylaşalım. 😊☺
Meltem123 Eminesekerci meraba canım yenikentteyim ben.15 haftalığz 😄 turgut özal hastanesine gidiyorum bestepe de sen nereye gidyorsun
AyeGnl Eminesekerci merhaba canım bende Keçiören ataparkta oturuyorum 12+1 olduk 💕Lokman hekime gidiyoruz yarında kontrol var inşallah cinsiyeti öğreniriz 🙏🤰🏻
Eminesekerci Meltem123 bende akderedeyim 16+6 Haftalığım ankara Üniversitesi tıp fakültesi cebeci hastanesine gidiyorum 😀
nlygkhn EsenPelin bende ilk orada kan testiyle ogrendim sonucumu. 5 haftalik daha nereye gidecegime karar veremedim ama muhtemelen lokman hekime giderim.
Mavi1 Asli06671 merhaba bende 11+5 perşembe günü 12 haftalık olcağız perşembe randevumuz var sizde 12 haftalıkken gittiniz mi neler yapılacak o gün
Aysenaz Edamusaali keske o hastaneyi değiştirsen arkadaşım 2 hafta önce arkadaşım bebeğini kaybetti doktor hatası yüzünden
Elifsultan Merhaba canım bende Keçiören ataparkta oturuyorum 24 haftalık olduk Turgut Özal a gidiyorum Beştepe yerleşkesine
Elifsultan Meltem123 Tuncay küçüközkan a gidiyorum canım evet doğumu orda yapıcam çok donanımlı ve güzel hastane zaten özeldi önceden Zekai tahirede Zübeyde hanıma da gittim ama en iyisi burası senin kaç hafta oldu tatlım