Glitter incikevsr ahh anladim. Randevu aliyorsan belki diye isim merak etmistim. Ben bu hafta Bugra Coskun dan randevu aldim bakalim
Aysenaz Edamusaali benim düşüncem bu yönde cnm ama ben zübeyde hanım ve zekai tahiri pek beğenmiyorum diğer arkadaşların dediği hastane nasl bilmiyorum ben Gata ve sincan daki nafiz körez zübeyde hanıma zekai tahire gittim ama en begendiginm gata ama taramanın birini yenimahalle devlette diğerini de nafiz körez de yaptrdm
Almilanur Zeytininpeyniri kızlarımız adaş olcak o zaman 😊 oguz beye gidiyorum ben ilk ona randevu bulmustum yine ona randevu aldım ay sonuna 😀
Almilanur Zeytininpeyniri evet simdilik baska hastane araştırmadım olursa orda yapmayı düşünüyorum sen nerde yapmayı düşünüyosun
SreyyaBayram Bende Etimesgutta oturuyorum 27 haftalık hamileyim Sincan koru hastanesinde Hüseyin beye gidiyorum doğuracak arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😬🤗
incikevsr bulutunannesi normal olacak gibi görünüyor şimdilik 😊 evet canım bazı doktorlar daha ilgili bazıları değil ama yapacak birsey yok kismet birde odaları falan iyi gözüküyor du
incikevsr Glitter onu sevmedim ama belki sana iyi gelir artık haftada gel dediği için o gün kim olursa oluyor canım ilhamı hoca denk gelirse ondan al 😍
deletedmom33 Aysenaz bi arkadaşım 37 haftalık orda doğum yapacak bende orda yapicam canım başından beri oraya gidiyorum ben çünkü
Ayka_guven Merhaba canlar bende ankara bogazicinde oturuyorum 24+3haftalik hamileyim Turgut Ozala gidiyorum
Zeytininpeyniri Almilanur çok kalabalık yer olur mu orda bilmiyorum o yüzden ikinci plana etligi koydum
brlnhrmk Eminesekerci merhaba anneler 5+5 'le ikiz annesiyim etimesgut ta oturuyorum. tup bebek yöntemiyle geneyim. medicana da gamze sinem çağlar dr um
Gaye Merhaba 🙋♀️ Sincan koru hastanesi kudret hanıma gidiyorum 16+2 haftalık hamileyim,doktor bana çok sıcakkanlı geldi.