Kızlar ben 4 ay boyunca mide bulantısı kusma çok çektim doktorum da prilam verdi hafifledi günde 2 defa içiyordum şimdide 22 haftalığım prilamı bırak kes diyor ama kestiğim anda mide bulantısı oluyor kusacak gibi oluyorum bende günde 1 defaya indirdim kesemedim bir sorun olur mu?

Anne18 doktorunuza danışsanız daha iyi olur sanki. Sonucta ilac bu

Anne18 39+2 deyiz ömür boyu hayatmda olck gibi hissediyorum 😂 sabah akşam alıyrm

Anne18 canım benim doktorum istediğin zamana kadar kullan içinde zencefil ve B6 vitamini var yalnızca demişti ben 6. Ayda kesebildim ancak bir ay sonra yeniden dene olmadı

Anne18 ben bıraktığımda 28.haftaydim doktorum bir sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz demişti.

Anne18 bende kullanıyorum valla doktorum demedi ne zamana kadar kullan kullanmadığım gün kendimi hiç görmüyorum afedersiniz su mideye inmeden direk çıkarıyorum onun için her akşam iki tane içiyorum

Anne18 bende geçen gün ilacım bitmişti bırakayım dedim 12 haftalıktım 2 gün kullanadım su içmem çıkardım her yediğimi çıkardım. Kusura bakmayında midemdeki sarı su çıkana kadar kusturuyo bırakamadım doktoru aradım devam et dedi eşim aldı geldi bugün iyiyim çok şükür. İnşallah geçer hepimizinkide 🙏🏻

Anne18 27+3 haftalığız o olmadan sanki yaşayamayacak gibi hissediyorum bende gece yatarken 2 tane içiyorum doktorum doguka kadarda iç ama biraksan daha iyi olur dedi 😂 birde gece bir tane içsem olurmu ya 1 e bile düşürmeye korkuyorum 😂

Anne18 işte malesef anca 26. Haftada başardım ama bulansa midem yinede devam edecektim

11+1 olduk bende sabah akşam iki kere içiyordum 6. Haftamda başladım çok kötüydüm sarı su gelene kadar kusuyordum ve 4 kilo verdim aciller kötü olduğu için serum takamadılar o süreçte şimdi daha iyiyim çok şükür bazen akşam içmiyorum iyi gibi oluyorum bu seferde sabah 04:00 gibi kalkıyorum mide bulantısından uyuyamıyorum ama içip yattığımda gecede mide bulantısıyla uyanmıyorum en azından çok şükür şimdi yemek yiyebiliyorum yani dayanalım bir şekilde geçicek inş .

Bende 30 haftalığım ve hala kullaniyorum almadigim gun mide bulantısı oluyor her gece 1 tane aliyorum. Doğuma kadar sanırım boyle olcak

bende 6. Hafta başladım yatarken 2 tane içiyordum iyi geliyordu şimdi 8+3 oldum gece 2 tane sabah 1 tane içiyorum yoksa kusmaktan ölücem su bile içemiyorum anında çıkıyor

Anne18 canım kızımda 9 ay boyunca kullandım hatta son ay doktor vermek istemedi ama ben bırsey yiyemem o zaman. Simdi ogluma hamileyim 6 aydır kullanuyorum

Hanz ben 18. Haftalığım 2 gündür 1 e indirdim bi değişiklik olmadı bir hafta falan geçsin bi gün demeyeyim içmemeyi diye düşünüyorum 😂😂😂

Hanz ben 18. Haftalığım 2 gündür 1 e indirdim bi değişiklik olmadı bir hafta falan geçsin bi gün demeyeyim içmemeyi diye düşünüyorum 😂😂😂