Smyrabahar [silindi] ben malum pandemi yüzünden ve eşimin işler dolayısıyla kolayımıza geldiği için muayenehane tercih ettik ama gerçekten çok uçuk rakamlar zaten bugün ense kalınlığı testi yapıldı bi ayrıntılı ultrason kaldı sonra can hastanesine geçicem büyük ihtimalle hayırlı olsun senin bebeğinde
hsynryvs Medical park Gülin okay ya da can hastanesi irfan özer… ikisi de ilgili ve bilgili… özel sigortamız olduğu için muayene ve doğum ücretleri konusunda bilgim yok ama memnun kalacağına inandığım doktorlar..
Esma35 Oykuaygun bende evrim hanıma gidiyorum ama son zamanlarda bı ilgisiz geldi soğuk geldi anlayamadım yoksa memnundum şuan tereddütte kaldım 🤦
Oykuaygun Esma35 evrim hanıma gittim bende. Galiba sorunu vardı bana da soğuk, davrandı çünkü. Hastaneden ayrılıyormuş zaten çınarlıya geçecekmiş
nazirella Medicana da İlkay hanıma gidiyorum. Çok ilgili,çok tatlı dilli harika bir bayan çok çok memnunum.
pptya01 25moonlight-2021 onur bey 😂 allah başka dert vermesin epiduralsiz doğuramazsın çocuk nefessiz kalır diye diye ebeleriyle beraber doğumumu mahvetti. Şimdi hala korkuyorum çocuğa bişi olur mu. Bana doğumun ortasında ıkınmayı bilmiyosun dedi nerden bilcektim ilk doğumumdu kızımın köprücük kemiği kırıldı. Daha neler neler
25moonlight-2021 pptya01 bunu neden bana anlattığınızı anlamadım? Sizin yaşadığınız kötü deneyimi yaşayacağımı mı düşünüyorsunuz?
pptya01 25moonlight-2021 ben benden kaynaklı bir sorun yaşadaydım bunu size değil burda hiçbir kimseye anlatmazdım. Ayrıca böyle birşey yaşayacağımı bilseydim o adamla devam da etmezdim. İyi şanslar