Pembgl Heycandoluanne çınarlıda Doğum ücreti ne kadarmış acaba bende Reşat beye gitmeyi düşünüyorum eşim iş vasıtası ile tanıyormuş kendisini aslında devlet hastanesindeydik ama pandemi hastanesine dönünce bizde çınarlıya gidelim dedik
353 Oykuaygun Oykuaygun bende evrim hanıma gidiyorum çok tatlı ve güler yüzlü ilgili bi doktor hiç usanmadan mesajlarıma cevap veriyo bence dewam et derim tabi senin kararın 😊
Oykuaygun Smyrabahar şöyle düşünüyorum. Para veriyoruz, devlet hastanesi olsa tamam derim ama özel hastane insan ister istemez Bi ilgi görmek istiyor. 2 gün önce gittim ben hastaneye hastaneyi zaten kötü, pis. Sekreter laf söyledi falan 😒 sen bulabildin mi iyi Bi hastane
Smyrabahar Heycandoluanne çınarlıda rahim filmi çekilmiştim yıllar önce eşim istemedi orayı bazı sebeplerden dolayı yoksa benim arkadaşımda 2 çocuğunu orda doğurdu
gamzeyildirim_ Ben de Çınarlı Hastahanedinde Onur hocaya gidiyorum işini cok iyi yapan bir doktor, her konuda her dakikada ulaşabiliyorsunuz, her detayı güzelce anlatıyor, tavsiye ederim 🙏
Seraybas 35-35 bende ona gidicem cok arastirdim cok tavsiye eden oldu haftaya 6haflik olucam taniscaz bakim
Smyrabahar Oykuaygun büyük ihtimal can hastanesi calibe hanıma devam ederim aslında şuan doktorumdan çok memnunum 10 yıl öncede ilk kızımda ona gittim ama doğum sıkıntı hem doktora 5 bin hem hastaneye 8 bin vermek istemediğim için değiştiriyorum😌
25moonlight-2021 Zeynep0606 muayene ücreti 125 lira. Doğum ücreti yanlış bilmiyorsam yılbaşında değişecekmiş 3000 lira civarı olacak diye duydum
25moonlight-2021 Zeynep0606 muayene ücreti 125 lira. Doğum ücreti yanlış bilmiyorsam yılbaşında değişecekmiş 3000 lira civarı olacak diye duydum
[silindi] Smyrabahar can hastanesinde irfan beyi önerdiler bana da 9 haftalığım henüz doktor seçimi yapamadım ilk bebeğim 6 ay klinik kontrollüydü aldıkları paranın sözünü dahi etmiyorum gebeliğimde sorun çıkınca beni araştırma hastanesine postaladılar biz birşey yapamayız burda diye o yüzden bu sefer asla kliniğe gitmem
Smyrabahar [silindi] ben malum pandemi yüzünden ve eşimin işler dolayısıyla kolayımıza geldiği için muayenehane tercih ettik ama gerçekten çok uçuk rakamlar zaten bugün ense kalınlığı testi yapıldı bi ayrıntılı ultrason kaldı sonra can hastanesine geçicem büyük ihtimalle hayırlı olsun senin bebeğinde