pptya01 25moonlight-2021 ben benden kaynaklı bir sorun yaşadaydım bunu size değil burda hiçbir kimseye anlatmazdım. Ayrıca böyle birşey yaşayacağımı bilseydim o adamla devam da etmezdim. İyi şanslar
25moonlight-2021 pptya01 bu postuna altına Onur beye gidip de memnun kalmayan bir kişi bile yok siz hariç. Kötü deneyiminizi kendinize saklayın, iyi günler…
pptya01 25moonlight-2021 size sormıcam ne yapacağımı bu gidişle daha da kötüsünü yaşarsınız zaten. Ben ölüyorum derken napayım ıkınamıyorsun dedi beyfendi eşim yanımdaydı nerden bilsin dedi ıkınma geliyo ölmek istiyorum acıyo dediğimde hemşire odasına dönmek üzereydi bana son dk ya kadar epidural baskısı yaptı doğuramazsın dedi beni inandırdı ıkınmam var diye bağırınca döndü iyi doğurtalım seni dedi kesmeye başladı 10 15 dk anca sürdü meğer doğurabilirmişim ama o hemşire odasına dönüyordu nerdeyse. İnsan gibi yazsaydınız bunları da söylemezdim. Ben doktorumu şimdi çok iyi araştırdım. Doktorlarsitesi.com a yorumumu zorla yazdım az araştırın da öyle doktor seçin. Bi hastadan kaynaklı durum vardır bir de doktordan kaynaklı. 16. Haftamda %99 erkek bu kodon olamaz işte pipisi dedi ama kızım oldu zerre güvenilmez bi adam
eylmylk Ege şehir hastanrsi ümran hanıma gidiyorum güler yüzlü tatlı dilli her şeyi dr anlatıyor ben çok seviyorum kendisini
Oykuaygun pptya01 tutamadım kendimi valla yazmak istedim. Siz neden kendinizi yoruyorsun bu iyilikten anlamayan insanlar için? Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Siz yaşadığınız deneyimi anlatmışsınız dikkatli olun diyerekten. Parmaklarınıza yazık
hm35 pptya01 iyilik olsun diye anlatmışsınız verilen tepki çok komik 😅 yormayın kendinizi bence de çok geçmiş olsun :)
pptya01 Oykuaygun ben de şaşırıyorum her doğum farklıdır bi kadının doğumları bile birbirinden farklı oluyormuş ama doktor aynıdır ben ege şehire gidiyorum doktora önce epidural hakkındaki görüşünü sordum beğenmediğimi değiştirdim
hm35 kent hastanesi, dr orçun sezer çok memnunum ben. çok sakin bilgili her kontrolde detaylı detaylı bakıyor tüm herşeye. çiğli uzak gelmezse tavsiyedir👍🏼
Esma35 Busracobann merhaba karataş Hastanesinin içerisi nasıl acaba internetten yorumları okumuştum ama hijyen bakımından çok iyi şeyler yazmamışlar wc bile ortak kullanım yazıyordu
Busracobann Esma35 odaları çok güzel wc de herkesin ayrı ama ben yemeklerini beğenmemiştim sadece hastane değişik bi hastane 2-3 binayı birbirine bağlamışlar aralarda koridorlar var ben yatisim yapıldığı zaman bı sıkıntı yasamadim temizlikten kaynaklı
Mervekgn Smyrabahar selam ben özel su hospitala gidiyorum 24+4 haftalık gebeyim doktorum emrah bey. Şimdilik memnunum temiz bir hastane diyorlar