Ozdemircidem04 Zeynebbagiss ya değişe biliyor tabikide 16 haftada çok net gösterirmiş bide o zaman gidin
Esraa54 Zeynebbagiss bende 12+4’te gittiğimde bana cinsiyet için daha bir şey söylemek için çok erken dedi😏
Zeynebbagiss Esraa54 evet her doktor söylemeye biliyor veya bebek kendini göstermeyebilir ☺️ öğrenirsiniz inşallah
Zahire38 12 + 4 te kıza benziyor yapısı falan dedi cuma kontrole gidicez hayırlısı bakalım ne dicek 14 .haftalarınızda baş ağrısı yaşayan oldumu kızlar neler iyi gelir
Esraa54 Zahire38 baş ağrısı bende pek olmazdı hamilelikte sık sık oluyor kendiliğinden geçmesini bekliyorum ben ne kadar sıklıkla kontorole gidiyorsunuz🤗
Aycanmbenim Zahire38 evet benimde baş ağrım çok oluyo hatta şuan bile.. lavanta uçucu yağıyla başıma masaj yapıyorum biraz rahatlatıyo ama geçirmiyor
Esraa54 Birde bir şey sormka istiyorum diyelim 13+4 haftalık hamileyim bunu 14 haftalık olarak mı saymalıyız yoksa 13 haftalık mı demeliyiz🤗
Zeynebbagiss Esraa54 13. Haftan bitiyor 14. Haftanı Dolduruyorsun diye biliyorum ben küsüratıyla söylüyorum ☺️
SabriyeCan Alara005 testten anlaşılıp anlaşılmadığını bilmiyorum ama doktorum testten önce muayene etti☺️ ense kalınlığı burun kemiğine ve tüm organlarına baktı bende meraka edip sordum😇 muayenede söyledi yani 🤗
BusraTamerr Zeynebbagiss 12. Haftada gördük cinsiyetini🙈 erkek diye tahmin ediyorum dedi doktor. Kız istiyorduk ama içimize erkek doğuyordu, geliyor evimizin paşası 😊