Hanife_ikranuR Zeynebbagiss 14 +4 olduk ikili taramada doktor kıza benziyo dedi ama hayırlısı çok merak ediyorum
Zeynebbagiss Hanife_ikranuR rabbim biran evvel netleşmesini nasip etsin banada kız dediği halde olur ya değişir kuşkulanıyorum merak ediyorum 🙈
Zeynebbagiss Berivanelcii_ ilk gebeliğimde 11 haftalıkken öğrenmiştim ben canım erkekti birde o yüzdende net bir şekilde belli etmiş olabilir ☺️
Aycanmbenim Zahire38 evet benimde baş ağrım çok oluyo hatta şuan bile.. lavanta uçucu yağıyla başıma masaj yapıyorum biraz rahatlatıyo ama geçirmiyor
Zahire38 Aycanmbenim saol canım denicem inşallah iyi gelir arada bel agrisida oluyor sagliklica kucagimiza almak nasip etsin allahım 🤲
SabriyeCan Alara005 testten anlaşılıp anlaşılmadığını bilmiyorum ama doktorum testten önce muayene etti☺️ ense kalınlığı burun kemiğine ve tüm organlarına baktı bende meraka edip sordum😇 muayenede söyledi yani 🤗
Selmakaraduman20 Zeynebbagiss 14+0 3gün önce gittim kıza benziyor dedi ama belli değil tam dedi.☺️❤️ Bi kızım bi oğlum var sağlıkla gelsin bütün bebeişlerimiz.🥰❤️
Zeynebbagiss Esraa54 evet her doktor söylemeye biliyor veya bebek kendini göstermeyebilir ☺️ öğrenirsiniz inşallah
Medine_25 Zeynebbagiss 13+7 de tahmini kız dedi ama kesin birşey söyleyemem felan dedi.Suan 14+3 ’üm 😊
Zeynebbagiss Esraa54 13. Haftan bitiyor 14. Haftanı Dolduruyorsun diye biliyorum ben küsüratıyla söylüyorum ☺️