Attent Sabihanur1 çok tsk ederim bide ben çok bebekleri seviyorum hep anneme derdim benimde bebegim olacakmı milletin bebeğini severdim hep şükür binkere rabbime çok rahat bir hamileligim var rabbim isteyen herkese evlat versin sizin bebiside size bağışlasın
Ozgurunbetusu 21ekim son adet tarihim 😍 bu hafta içi kalp atışı için gidicem rabbim nasip edersse cok bekletti yumurcakkk hayırla saglıkla gelir inşLLAH 🤲🏻🥰
Esinns Ozgurunbetusu ay benimde son adet tarihim 21 ekimm 6+5 haftalığız kese görüldü ama kalp atışını duyamadık inş bu hafyita duyulur
BegumIscanTunc Sabihanur1 son adet tarihim 21 Ekim adete 6 gün varken erken gebelik testi yapmistin ve şuanda 6+5 haftalığız
Ozgurunbetusu BegumIscanTunc yaaa beraberizz bende adete bir hafta kala ögrenmiştim suan sanki zaman gecmiyor gibi 😍
Sabihanur1 BegumIscanTunc ne güzel maşallah 🧿 bende kanda baktırıcam ilk ögrendiğinizde beta hcg kaç çıktı?
Biles Esrkkk benimki de 28 ekim, bende yarin kontrole gidecem Rabbim bütün anne adaylarımızın bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Tugbabuglem58 Esrkkk benimde son adet tarihim 28 ekim gecen hafta pazartesi beta 1580 cikti sizin beta degerleriniz nedir Biles benimde son adet tarihim 28 ekim gecen hafta pazartesi beta 1580 cikti sizin beta degerleriniz nedir
Elnurr Bulutsevdasi benim de son adet tarihim 1 kasımdı 30 Kasım kanda öğrendim hamile olduğumu çok şükür 🌸☺️
Bulutsevdasi Elnurr ayyy maşallah. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Şimdi cinsiyetini sabırsızlıkla merak ediyorum
Yusufaras81 Elnurr benimde son adet tarihim 2 Kasım 30 Kasım’da kanda öğrendim çok şükür çarşamba günü kesemizi görmeye gidecem inşallah sorunsuz şekilde görürüm 🥰🤲🏻
BegumIscanTunc Ozgurunbetusu kalp atışıni duydunuz mu? Ben suan hastabedeyim kalp atışı için geldim inşallah hayırlısıyla sağlıkla duyarım 🤲🤲🤲🤲
Ozgurunbetusu BegumIscanTunc bende bugün duydum çok şükür🤲🏻😍 kesenin etrafında hafif kanama gördü doktor çok önemli değil ama tedbirimizi alalım diye ilac berdi dua edin bizim için ❤️ İnşLLLAH DUYMUŞSSUNUZ SİZDE O MİNNİK PITPITLARI 😍
Gulsaa__ Derin3939 benimde 26 ekim son adet tarihim🥰 geçen hafta cuma keseyi gördük çok şükür darısı başınıza🥰
Esinns Kupkoc gidince yazar mısın tam 7 haftalık olacak inşallah kalp atışları için bende perşembe gitmeyi düşünüyorum 🤗
Kupkoc BegumIscanTunc ilk muayene olacak bakalım nasip olur mu kalp atışı erken gibi geliyor üç ay önce düşük yapmıştım inşAllah bu sefer bebeğimi kucağıma alabilirim 🤲
Zeyneplena34 20 ekimden beri adet görmüyorum ve hamileyim. Hastane araştırmasındayız hala. Virüs den dolayı tedirginiz 🥴