BegumIscanTunc Sabihanur1 son adet tarihim 21 Ekim adete 6 gün varken erken gebelik testi yapmistin ve şuanda 6+5 haftalığız
Attent Kızlar 24 haftamdayım ilk gebeligim hamilelik gerçekten çok güzel rabbim sizede nasip etsin heleki tekmeleri anlatılmaz zorlu bir yolculuk da olsa çok ama çok güzel 🥰
Sabihanur1 Attent maşllah canım benimde 2. Olcak ilki 7 yıl önceydi unutmuşum o duyguları o kadar yeniki kese gözükücekmi kalp atışı insan heycanlanıyorSaglıkla kucagına al inşallah 👶🏼
Attent Sabihanur1 çok tsk ederim bide ben çok bebekleri seviyorum hep anneme derdim benimde bebegim olacakmı milletin bebeğini severdim hep şükür binkere rabbime çok rahat bir hamileligim var rabbim isteyen herkese evlat versin sizin bebiside size bağışlasın
Bulutsevdasi Ben ben :) 1 Kasım’da son adetimi gördüm. Ve kıpkırmızı bir test gördüm Perşembe günü. Yarın doktora gidip taniscaz tosuncukla ☺️
Elnurr Bulutsevdasi benim de son adet tarihim 1 kasımdı 30 Kasım kanda öğrendim hamile olduğumu çok şükür 🌸☺️
Esrkkk Benim de son adet tarihim 28 ekim kan testi idarar testi pozitif çıktı yarın ilk doktor kontrolüne gidiyorum
Biles Esrkkk benimki de 28 ekim, bende yarin kontrole gidecem Rabbim bütün anne adaylarımızın bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Esrkkk Sabihanur1 hastanenin sonucunda 3-4 haftalık yazıyor internette 5 haftalık çıkıyor bilemedim tam😊 umarım ultrasonla göZükür. Alt muayene istemiyorum çünkü ya
Melike883 Sabihanur1 benim de 9 kasım son adet. Bakalım ben de 14 ünde gitmeyi planlıyorum daha hiç gitmedim dr. Sadece çift çizgi göründü 🥰 buarada 3. hamileliğim 🙃
ecemmp- Esrkkk canım benimde son adet tarihim 28 ekim beta hcg kac cıktı regliden kaç gün sonra kan testi verdim
Saltan Esrkkk Dr. Um 12 haftaya kadar vajinal ultrasonla göründüğünü söylemişti. Karından görünmüyor bilmeni isterim. Allah tamamına erdirsin inşallah.