_Mother_ Bzdgsaliha12 valla bilmiyorum artık kandırmaları da çok saçma olur bekleyip göreceğiz işte 😂
mucizemhu 8 lira bişey değil alalım dandiksenede olsun apicak bisey yok ama inşallah değildir. Bu arada kredi kayrtiyla alınıyor demi kızlar
busbus35 Benm oğlum olcak ama ben aldım bakım çantası pembe olması sorundegil 🙏❤️ teşekkür ederim ♥️ sizin sayesinde sipariş verdim
Merinosunannesii Merve_bdk kopyalansa nolur banka kartım benimki içinde tam 9 lira kalmıştı baya önce üzülmüştüm cekemiyırum diye 8 lirasını burda kullandım buna nasipmiş😂😂😂
busbus35 As1995 n11 gir cnm bakım çantası pembe yaz. Sayfalarda dolaş üçüncü sayfaya tıkladığımda gördüm fiyatları yüksek olarak var altlarda indirimli bakım tırnak seti çantası bebeğin içinde her ihtiyacı olan var ama kredi kartı ile ödeniyor
As1995 busbus35 anladım ben e bebekten tırnak makası seti ateş ölçer göğüs pompası tarağı psişik kremi unibaby seti dalin vs aldım da bi sorayım dedim gene de girerim bakarım biberon ve yeni doğan bez almadım onlarda indirimde mi