Tdof26 Smmom95 sende ben gibi 😂😂 bende gösterdim bu ne bu oyuncak dedi bende en fazla kızıma oyuncak almış oldum napayım dedim 😂
Sibelglgakn Minikmucizem0109 olmaz inşallah canım ya üzülürüm:( sizede haber verdim yararlanın diye mahcup olurum
Minikmucizem0109 Sibelglgakn Saol canım ♥️ 😘 iyi niyetinden sen nerden bilebilirsin ki .. ama mağaza zarar etmek yerine böyle bsey yapabilir . Ama ins bebislerin şansına edilmez 😅
Sibelglgakn haziranin25i eşimle birlikte ayri ayri aldik bisi olur kaybolur vs diye yada 2. Bebege yedek dursun dedik aldik :)) inşallah gelir 🙂
Gzdsrm Bende aldim kizlar ins. Gelir umutsuzum ama giden 8 liram olsun 😂oglusum olcak ama pembe oluversin tirnak makasida pembe die yamuk kesmez heralde😂
Danlacan Sibelglgakn kandırılıcaksak da 7.90 la kandırılalım dimi 😅 zaten netten alışverişe %100 güven hiç bi zaman olmaz 🙅♀️ benim cinsiyet erkeğe benziyor dedi doktor ama yine de alıcam bakalım şansımıza 😅
Merinosunannesii haziranin25i eşim bana dedi 8 lira cok ucuz dandiktir dedim amannn nolcak en kötü satarım 20 liraya😂😂😂gardrops kullanan birisiyim de😂
haziranin25i Merinosunannesii babyjem iyi bir marka dandik değildir. Sende haklısın kız ben dolap kullanmıyorum 🤗😂