As1995 busbus35 anladım ben e bebekten tırnak makası seti ateş ölçer göğüs pompası tarağı psişik kremi unibaby seti dalin vs aldım da bi sorayım dedim gene de girerim bakarım biberon ve yeni doğan bez almadım onlarda indirimde mi
Kelebek97 dilaradurmazz Babyjem 7Li Bakım Seti yazıp üst sol köşeden fiyatı azalandan artana yap canım orada
haziranin25i Merinosunannesii babyjem iyi bir marka dandik değildir. Sende haklısın kız ben dolap kullanmıyorum 🤗😂
Merinosunannesii haziranin25i umarım güzek birşey cıkar gelir markayı duydum iyiymiş diye ama 8 lira olunca tam emin olamıyorum ne gelecek diye
Merinosunannesii Merve_bdk kopyalansa nolur banka kartım benimki içinde tam 9 lira kalmıştı baya önce üzülmüştüm cekemiyırum diye 8 lirasını burda kullandım buna nasipmiş😂😂😂
haziranin25i Merinosunannesii gerçi satıcı ya güven duymak lazım.. İsmini kullanıp inşallah başka birsey göndermezler
Lebis6 Merinosunannesii bu resimdeki ürünü gönderirlerse gayet güzel arkadaşlar elimde daha pahalıya alınmısı var maalesef😭 ama bu gelirse onunda iadeye göndericem 😬
Sibelglgakn Merinosunannesii Amin canim benim bide teslim edilsin bizlere içim.daha cok rahat eder 🤗🤗
Kelebek97 Göğüs pedi ihtiyacı olan!!! Hanymish Marka 40 adet göğüs pedi 11.11 Tl https://urun.n11.com/diger/hanymish-gogus-pedi-30-10-adet-P440230259