asyahumam 5+3 hala bende mide bulantısı yok kızlar normal mi 🤔 sadece geceleri özellikle karnıma ağrılar giriyor sanki adet olacakmışim gibii açıklıyorum bir de çok başka belirti yok , keseyi daha görmeye gitmedim umarım sıkıntı yoktur 🙏
pamuktenlim asyahumam evet canım bende 5+2 yim bende de yok henüz 2-3 haftaya başlayacak bulantılar büyük ihtimalle
Handanklc asyahumam benimde aynı şekilde 5+5 haftalık mide bulantı hiç olmadı geçen hafta vajinal ultrasonla keseyi gördük bu hafta da kalp atışları için çagırdı Dr inşallah duyarız :)
Semakrr asyahumam Bende 5+3 teyim ama karın ağrımdan başka bişey yok 5 haftalıkken keseyi gördüm şükür 😊
asyahumam pamuktenlim rahatladim kızlar teşekkürler :) sizde de hep korku oluyor mu acaba bir şey olur mu diye? Ben her lavaboya gittiğimde korkuyorum değişik bir duygu içindeyim şu an
Eminebedir pamuktenlim merhaba 🥰 benmde 2 kasm son Adet tarihi mide bulantım felan Yok normal mi çok stres oluyor belirti bulamadığım için 😌🙏🙏
34meray50 asyahumam rica ederim kuzum bende öyle aürekli tedirginim ama Allaha emanet napalım emanete iyi bakmak için mücadele veriyoruz inşallah 9 ay sonunda sağ sağlim sağlıklı kucağımıza alırız
2prensesannesiiiii slnurn Yok canım ben fark edip test yaptığımda 3+5 miş doktora gittim çok küçük kese 2 hafta sonra gel dedi ev taşıyoruz o yüzden 8. Haftamda gidicem hem biraz daha net sonuç alırım
Ozlemyeni Eminebedir akintim var gaz var surekli goguslerim cok agriyo bide ara ara batmalarim oluyo karnimda.cok ayakta kalirsam ozellikle
Eminebedir Eminebedir herhangi bi belirtim yok iştah artışı var ama oda psikolojik mi diye düşünmeden edemiyorum 🙈
hkubra55 Nurmucize ben de 29 ekim ☺️ Keseyi 4+5 te gördük. Kalbi dinlemeye 3 hafta sonra gideceğim garanti olsun diye 😂 mide bulantılarım çok az az başladı. Sende nasıl belirtiler var şuan ☺️
Nurmucize hkubra55 benim ki riskli oldugu için doktorum test pozitif olduğu gibi gel dedi keseyi görmüştüm cuma gittiğimde bebek oluşmuştu
Eminebedir Ozlemyeni gaz problemim başlarda çok oldu progestana bağladım ayakta kalırsam belim agrıyor o kadar canm benmde
Ozlemyeni ogluileannesi benimde degerim cok dusuktu biraz korkuyorum.ayrica progesteron seviyemde dusuktu takviye verdi
1bankacianne 20 ekim son adet başlangıç tarihim . şuan 6+4 teyim keseyi 5+4 ken gördük sırada kalp atışı var nasipse :)