Mihree3 34meray50 denedim erkek gosteriyo ama ben öğrendiğimden beri kız hissediyorum bakalım bende merak ediyorum 😄
Nurmucize hkubra55 benim ki riskli oldugu için doktorum test pozitif olduğu gibi gel dedi keseyi görmüştüm cuma gittiğimde bebek oluşmuştu
Busra24 pamuktenlim en son adet tarihim 30 ekim canımmm 🙂 geçen hafta cumartesi test yaptım çizgi gördüm pazar kan verdim 134 çıktı değerim 2 gün sonra 380 çıktı yarın yine kan vereceğim kaç haftalık oluyoruz biz şimdi 😍
Berilsu Busra24 ben hic anlamiyorum.bu.haftalik olaylarini doktorum 5.bucuk falan dedi.bu programda bebek 7 haftalik masalah 😂 daha kalp atisini duymadik programda.bebebgim yuruyecek.nerdeysd🙈
Busra24 Elzeminval benim 30 ekim ama kaşık bel agrım oluyor asla migde bulantılarım yok sizde de öylemi
Busra24 pamuktenlim canım ben sürekli kan verdim öğrendiğimden beri yarın gideceğim yine kan vermeye ondan sonra doktorumun yanına gideceğim
34meray50 pamuktenlim evet canım var zaten ben alerjik rinittim senelerdir şimdi ilaç da kullanamadığım için ekstra hassas bi haldeyim aürekli hapşuruyorum😢
ecemmp- Kızlar 5+1 ken bir gün boyunca pembemsi lekelneme yaşadım progestan kullanıyorum 3 kere böyle yaşayan oldu mu hiç
Afyonlu ecemmp- bende 5 haftayım tam tup bebekle hamile kaldım 4ncu haftamda hafif pembe kanamam geldi doktorum devamı gelmezse sıkıntı yok dedi çok şükür ki gelmedi inşallah da gelmez
Akcakoca ecemmp- benimde bugün başıma geldi yarın randevum var sabahı nasıl edeceğimi bilemiyorum korkmuyo da değilim inşallah herşey yolundadır 🤲🏻
Meddd Mom087 Merhaba , bende ayniyim, cuma doktora gittim kese gorundu. Kalp atislarini dinlemek icin 3hafta sonrasinz randevu verdi
Afyonlu ecemmp- yerleşme kanaması olabilirmiş canım genelde çoğu gebede rastalanan bi durum muş eğer devamı gelirse allah korusun düşük yapabilirsin dedi rabbim hepimize sagsaglim kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah sen keseyi gördünmü
ecemmp- Afyonlu inşallah öyledir canım gördük çok şükür ama bebeği daha görmedik çok erken 10 gün sonra gidicez inşallah görürüz çok korkuyorum ya dua edin bana lütfen 5 yılın sonunda oldi çünkü
ecemmp- Afyonlu fitili aldıktan 5 dakka sonra erimeye başlıyor ya hafif yanma gibi olup hemen geçiyor mu sizde de
Afyonlu ecemmp- bende görmedim daha canım cumartesi nasipse inşallah keseyi kalp atisini görüp duyarız 10 yıldan sonra benim de nolur bana da dua edin çocuğum yok hiç
Afyonlu ecemmp- evet yanma oluyo bende baya bi gecmiyo yanması 2 saat fala yatıyorum ben sonra parçalar cikiyo biraz sizdede cikiyomu