Elzeminval Elifacer bende bulantı yok bel ve kaşık ağrısı çok oluyor ve bazen sağ tarafıma kramp giriyor Bebişler yerleşiyor o ağrılar ondandır 🤭
Ozllem22 Bende 26 Ekim son adet tarihim daha gitmedim doktora.4 test yaptım 4üde silik çıktı en son Salı yaptım.Kasık,bel ,baş ağrım ve akıntım var .
Gamzemiray1 pamuktenlim kendi doktoruma muayene olacağım.Hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah 🌸
Gamzeunal Gamzemiray1 ilk bebegim cahillikle birlikte korku ve heyecan da var daha kalp atışlarını da duymadim ya ister istemez korku sardı 🤗
Miniginannesiiiii pamuktenlim inşAllah canım Ederim tabi inşAllah kese güzel yerdedir ve içi doludur 🙌
buiyimi Sorum saçma olacak ama akşam 10 11 gibi regl olduysak o tarihi mi söyleyeceğiz yoksa ertesi günkü tarihi mi. Sat icin soruyorum
pamuktenlim buiyimi o tarih geçerlidir saat henüz 10-11 dediğiniz gibi gün dönmemiş daha bence öyledir
34meray50 Benimde ilk gebeliğim adetten 1 gün önce öğrendim hemen kan verdim 94 çıktı iki gün sonra 440 çıktı 2 aralıkta gittim kese var dedi şimdi 16 aralıkta kalp atışı için gidicez ama bende çok korkuyorum içerde iyi olsun bişey olmasın diye kaybetmek istemiyorum 😔
34meray50 buiyimi evet göründü mini minnacık mercimek yatıyo büyümeye çalışıyo ama bana çok kramp ve bel ağrısı vuruyo hatta geceleri uykum bölünüyo dala dala uyuyamıyorum 😔 şimdiden başladık 🙈 sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻