Afyonlu ecemmp- evet yanma oluyo bende baya bi gecmiyo yanması 2 saat fala yatıyorum ben sonra parçalar cikiyo biraz sizdede cikiyomu
Afyonlu ecemmp- bende görmedim daha canım cumartesi nasipse inşallah keseyi kalp atisini görüp duyarız 10 yıldan sonra benim de nolur bana da dua edin çocuğum yok hiç
ecemmp- Afyonlu inşallah bekleyen herkes bebeğini görürü sağlıklı sıhhatli kucağına alır ici sıra bizde canım hepimiz birbirimize dua edelim zor bir süreç ama rabbim yanımızda olur inşallah
Gamzeunal Afyonlu Rabbim hayirla kucagina almanı nasip etsin afyonda hangi doktora hastaneye gideceksin
Handanklc asyahumam benimde aynı şekilde 5+5 haftalık mide bulantı hiç olmadı geçen hafta vajinal ultrasonla keseyi gördük bu hafta da kalp atışları için çagırdı Dr inşallah duyarız :)
asyahumam Handanklc ben de geçen hafta gittim erken demişti canım vajinalden de bakalım demedi açıkçası bu hafta özele gidip keseyi görmeyi istiyorum inşallah belki kalp atışı da görünür hayırlısı ile hepimizde 🙏😊
Afyonlu Gamzeunal amin çok sagol canm ben eskisehirde tup bebek tedavisi gordum acibademde kese icin cumartesi acibademe gitcm sonra afyonda kirmizi hastanede gülengül e gidecem nasipse
Mihree3 34meray50 denedim erkek gosteriyo ama ben öğrendiğimden beri kız hissediyorum bakalım bende merak ediyorum 😄