Lavinya8955 ne güzel ben hangi ilaca başlasam bütün yan etkileri çekiyorum gibi sanki

Vildans uyumadan kullananlarda da sabah bulantısı olduğunu okudum siz de öyle bir sıkıntı oldu mu

A-F-B kullanmıyorum hamilelik sürecinde mide bulantım olmamıştı

gmzkbk doktoruna sor kuzum mutlaka yazar o iyi gelir geçmiş olsun

gmzkbk ben uyanir uyanmaz biseyler yerim.belki de o sebepledir hic karsilasmadim

gmzkbk ben aç karnına içtim bigün beni hayattan soğuttu. Bende gece yatarken içmeye başladım daha iyi geldi

gmzkbk Bana da verdi kapsül şeklindeydi midemi bulandiriyordu ve büyüklüğünden dolayı yutamıyordum gittim surubunu yazdı Allaha şükür onu içiyorum sabah akşam aç karnına minik minik kutular da tadını da çok güzel doktorunuza bi sorun belki değiştirir

World olmadı bende öyle yapayım gece bulantıdan uyandırıyor diyen olmuş inşallah aynı şeyi yaşamam 😟

Ben bayadır kullanıyorum yemekden 2 saat sonra falan bi sıkıntı olmuyor

gmzkbk olmiyo ben de ben 12 de basladm 30 dayim sadece hizli çalışıyor bağırsaklarm ama iyi geliyo o da

gmzkbk ben uyumadan önce 2 adet alıyorum gün içinde nerdeyse hiç bulantım olmuyor

gmzkbk doktorum gece yatmadan al dedi öyle alıyorum sorun yaşamadım gündüz çok bulantı yapıyor

Ben de artık yatmadan önce kullanayım hepinize cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederiiimm☺️☺️🤩

gmzkbk maltafor bende mise bulantısı yapıyordu doktorumuz değiştirdi bence doktorunuza sormalısınız beklemeyin derim ben

gmzkbk ac karna ve 2 saat once sut urunleri tuketmemeye dikkat edin… Bend eole olmstu simdi dikkatli kullanyrm hala cok sukur bulantim yok

gmzkbk gece uyumadan önce içiyorum hiç bir sıkıntı olmuyor böyle bı deneyin

gmzkbk gece yatmadan içiyorum birşeyler yersem üzerinden 2 saat geçiyor öyle içiliyor. Ben bayadır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ilaçla ilgili