Asenat34 Umutluuu anlamına baktım aslinda anlami güzel😊mihrada güzelmiş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşaallah 🌸😊
Umutluuu Asenat34 nette genelde zümra için cesur, yürekli, ahlaklı olarak geçiyo anlamı ama aslında topluluk, grup, cemaat demekmiş. Yoksa benim listemde 2.sıradaydı. 😌
Susam1 Fazis valla banada öyle geliyor.. Çocuk kendinin olunca böyle oluyor arkadaşımın oğlu olacaktı dolu isim dedim hiç birini beğenmedi eşi askere gitti geldi orda Bora ismini çok begendi seslenişi güzel dedi arkadaşım hemen evet güzel dedi yani aslında bir isim var onu bekliyoruz bu kararsız tayfa için diyorum 🙄
Asenat34 tugce_25 çok severim zümra ismini kızım olursa koyarım diyorduma ama oglum oldu 🤭zümra aksa da güzel😊hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşaallah zümra hanımı🥰🥰
tugce_25 Asenat34 zümra yi ben koydum annemde dediki bide Kuran dan isim olsun inşirah suresinden yüsra ismini sevdi bakalım babası da zümra emine diyor 😣 ins kimlikte bi süpriz yapmaz bize
tugce_25 Asenat34 bizim çocugumuz olmuyodu ellerini acti Allahim sen bana cocuk ver adini emine koyacam dedi o sirada ezan da okunuyodu aht etti o yuzden 😁
Asenat34 tugce_25 yaa demekki çok istemiş bu niyetle dua etmiş ne yapmayı düşünüyorsunuz peki bence eşinizi de kırmayın ama zümra yüsra emine de olmuyorki🤭
tugce_25 Asenat34 ah ah bende ne yapacağimi şaşırdım :) buyuk yemin etti yemin de yere vurulmaz zümra emine olacak buyuk ihtimalle uymuyor ama yapacak bisem de yok
Bebiss Fazis bence artik koymalisin bende cok kararsiz kaldim ama isimli siparisler verecegim icin en basta isindigim isim asya lina koymaya karar verdim miray ismi kizlardada var benim halamin kizinin adi miray bence o icine sindiyse degistirme hayal ismi guzel ama bi anlam ifade etmiyo aselin anlami cok hos bence asel.miray koymalisin🙏🤷♀️
icegul Fazis ben bahar ismini görünce aklımdan Berra geçti kardeşi için ama siz bilirsiniz 😊 fikir olsın. Ben yakıştırdım
Meryem1316 icegul çok güzel hem kendi hem anlamı . Ama Peygamberimiz bu ismi değiştirmiş . Kişiye şımarıklık vermesinden dolayı . Siz yine de bir araştırın derim .
Asenat34 tugce_25 aynen yemin ettiği icin insan bisey diyemiyor🤭hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşaallah 🤭🥰
icegul Meryem1316 peygamber efendimiz berre ismini değiştirmiş. Berra farklı bir isim. Araştırmıştım 😊