Asenat34 tugce_25 aynen yemin ettiği icin insan bisey diyemiyor🤭hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşaallah 🤭🥰
icegul Meryem1316 peygamber efendimiz berre ismini değiştirmiş. Berra farklı bir isim. Araştırmıştım 😊
Meryem1316 icegul ben berre/ berra olarak okudum o nedenle iyice araştırılması daha uygun diye . Benimde çok hoşuma giden bir isimdi.
Umutluuu Asenat34 nette genelde zümra için cesur, yürekli, ahlaklı olarak geçiyo anlamı ama aslında topluluk, grup, cemaat demekmiş. Yoksa benim listemde 2.sıradaydı. 😌
demir_dilek Fazis Arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı, kızının ismi ARVEN. arkadaşım olmasaydı ve kızım olsaydı tercih ederdim, çok değişik bir isim
zumrasongul Umutluuu neymis zumranin anlami merak ettim benim kizimin ismi zumra ki ben anlamini begendigim icin koymustum iyi ahlakli cesur yurekli guzel kiz,kadin demek neresi guzel degil ki
Umutluuu zumrasongul açıklamıştım ama bikez daha sizin için yazıyım. Topluluk, grup, cemaat demekmiş.
Meryem1316 Umutluuu zümre genelde bu anlama geliyor . Ama Arapça da bu tarz şeyler çok benzer . Hatta öğretmenim aynı branşta olan öğretmenler zümre toplantısı yaparlar