Fazis Kızlar 33 haftalık hamileyim 2 yaşında bir kızım var kızımın adı Bahar eşim koydu benim de çok hoşuma gitti şimdi de ikinci kızımızı bekliyoruz tamamen bana bıraktı ama ben çok kararsız kaldığım için hala isim bulamadım Asel Miray düşünüyordum bunca zamandır sonra Miray ismi için aslında erkek ismi kız ismi değil diye bir şey okudum burda kafam karıştı 🤷🏽♀️ Şimdi de Asel Simay mı olsa diyorum eşim sağ olsun hangisini istersen o olsun diyor önceden de Hayal ismini çok beğeniyordum çok kararsız kaldım yani 🤦🏽♀️🤯
Didi6 Fazis Hayal çok hoş olur canım. 🌸 Bahar & Hayal uyumu da ayrı bi güzel 🥰 ikisinin de anlamı net. Anlamı soru işareti bırakan isimleri sevmiyorum ben.
Umutluuu Fazis al bendende o kadar canım. Bende 32 haftalığım hala kızımıza isim bulamadık. Daha doğrusu ben buldum ama eşim tam evet demiş değil. 🙄bari 2 isim koyalım biri benim biri senin istediğin olsun dedim. Tamam araştırıyım o zaman dedi 🤦🏼♀️ Daha yeni araştıracakmış.
Fazis Didi6 Hayal ismini çok çok beğeniyorum aslında ama babamız dedi ki herkes Hayalim Hayalim diye sevecek kıskanırım dedi o yüzden vazgeçtik 😂 baba kıskançlığı tuttu yani
Umutluuu Asenat34 zümra bende seviyodum ama iyi araştırmak lazım anlamı pekte güzel değilmiş 😕 şimdi ben mihra düşünüyorum eşimde söylemesi zor diyo 🙄 onuda tam araştırıp kabul ettirmeyi düşünüyorum inşallah 😁
Umutluuu Asenat34 zümra bende seviyodum ama iyi araştırmak lazım anlamı pekte güzel değilmiş 😕 şimdi ben mihra düşünüyorum eşimde söylemesi zor diyo 🙄 onuda tam araştırıp kabul ettirmeyi düşünüyorum inşallah 😁
aysglcy Asel Meva .Nil Azra .Güneş .Sare ve Asel Duru isimleri de hoş fikir edinmek adına tavsiye ederim.😊
Fazis tatlicianne evet aslında çok uyumlu ama en yakın arkadaşımızın adı Pınar Ve etrafımızda hiç Bahar isimli biri yok o yüzden ikinci kızımızın adıda yakınımızda olmaısn istiyoruz 😂🌸 çok teşekkür 😍
zumrasongul Umutluuu neymis zumranin anlami merak ettim benim kizimin ismi zumra ki ben anlamini begendigim icin koymustum iyi ahlakli cesur yurekli guzel kiz,kadin demek neresi guzel degil ki
Asenat34 Umutluuu anlamına baktım aslinda anlami güzel😊mihrada güzelmiş hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşaallah 🌸😊