Tubiko bende yarin gidicem ve soylicem canim kafami kaldiramiyorum😣

Ennur05 off benide sersem ediyo doktorim vajinal al dedi ama korkuyorum koyamam ki ben

Benim doktorum da ilacın daha iyi olduğunu söyledi, tok karna günde iki kez içiyorum ama fena sersemletiyor gerçekten.

buket_22 Ben normal fitil kullanınca zorlanıyordum korkuyodum ama bu daha kolay yapabilirsin canım 😘

Dnzz normal canım özellikle baş dönmesi çok yapıyordu bende bu arada kaç haftaliktin ve leken fln mi geliyo kesildi mi ilaç içince benim kanama olmuştu ondan vermişti içtim düzeldi şükür bırak dedi sonra bıraktım ALLAH hepimize hayırlısıyla bebegimizi bağışlasın 🤗

Bende en başta günde 3 tane içiyordum doktor bu hafta 2 ye düşürdü. 12 haftaya kadar kullancaksın dedi şuan 6 haftalım, hepsi böyle mi diyor şart mı yani normalde ilaç kullanmayı hiç tercih etmiyorum ağrı kesici falan ağrıdan acıdan kıvransamda içmem o yüzden hiç içmek istemiyorum 🤦🏻‍♀️

Ozlmnlsu Yumuşak dimi 🙂 Ben hep vajinal kullandım. Geçen elimde patladı, içinden krem çıktı😁😁Onu gördükten sonra ağızdan kullanamazdım zaten🙈🙈

Dnzz ben kullandım kanamam kesmişti ama beni sersem ediyordu ruh gibi yapıyordu cok yan etkisi vardı ama normal faydası oluyor

Dnzz bana fitil verdi kullandım bide hap 2 tane üst üste aşırı uyku yapıyordu hastanede kaldım 10 günden fazla