Kizlar dusuk tehlikem icin doktor bu ilaci yazdi sabah aksam iciyorum salak gibi dolasiyorum bas donmesi ve sersemlik yapti kolumu kaldiracak halim yok normalmi bu durum ne zaman gecer

Dnzz normal canım normal bence vajinadan fitil olarak alırsan daha rahat edersin ve daha etkili olduğunu biliyorum çünkü ben fitil olarak kullandım

Dnzz maalesef normal eger hayat standardini dusurecek kadar etkiliyorsa ayni ilac fitil olarak da kullanilabiliyor dilersen doktoruna danis fitil olarak devam et cnm

Bende 200 mg hala fitil olarak kullanıyorum gece atıyorum daha etkili oluyor ağız yoluyla aldığımda çok halsiz ve sersemdım. Vajinal yoldan kullanınca hiç bir yan etkisini görmedim bilgin olsun. Geçmiş olsun cnm

Bana da doktor vajinadan alırsan daha etkili olur demişti. Ağızdan alınca etkisi azalıyormuş bi de böyle sersemlik yapıyormuş. Ben de yapmamıştı ama herkeste farklı işte canım ☺

Dnzz tansiyonu düşürdüğü için o sersemlik oluyormuş brnim doktorum öyle demişti vajinadan fitil olarakta alabilirsin doktoruna danış canm

Dnzz Mrblar 3,5 aydır kullanıyorum ilk dönemler evet çok uyku yaptı fakat sonrasında bünye buna alışıyor ve etki etmemeye başlıyor.19 uncu haftamiza geldik neredeyse 12.haftadan sonra dr.um gunde 1 taneye indirdi onu da gece yatmadan önce alıyorum hicbir sorun olmuyor.Fitil olarak kullanmamı önermedi dr um.

Dnzz ılacı brakana kadr gecmzz bn kullndm aylarca sersem gbı dolastm

Dnzz 3 ay öyle dolaştım ben de canım ya hem de çalışıyordum benim günde 3 dü ama çalışıyorum diye doktor sabah 1 gece yatarken 2 tane iç 5 dk arayla dedi sabah 6 30 da nasıl uyandığımı bana sor yataktan kazınıyordum resmen iş yerinde sersem sepelek gibi dolanıyordum 😂 çok şükür 9. Ayıma girdim o günleri gülerek hatırlıyorum şimdi darısı başına inşallah 🙏

• Dnzz bunu yanıtladı.
    • Dnzz bunu beğendi.

Dnzz çok normal cnm ben de kullandm aşırı baş dönmesi yasadm doktor fitil olarak kullan demişti

Bu arada geçen progeatanı elimde oynuyordum, patladı. İçinde krem varmış🤣🤣🤣Biz kapsülün içinde krem içiyormuşuz yani😁😁Şok oldum kremi görünce

Dnzz vajina dan al canım bende kullanıyorum yan etkisi yok ve fayda sı daha çok oluyor muş doktrm öyle demişti ve rahatlıkla kullanıyorum

Dnzz bende 1 haftadır kullanıyorum ben günde 1 adet içiyorum ama sersemlik baş dönmesi göz kararması anlatamam çok berbat bişey yarın doktora gidicem inşallah vajinal yoldan olanı verir

Tubiko bende yarin gidicem ve soylicem canim kafami kaldiramiyorum😣