- Düzenlendi
Kizlar dusuk tehlikem icin doktor bu ilaci yazdi sabah aksam iciyorum salak gibi dolasiyorum bas donmesi ve sersemlik yapti kolumu kaldiracak halim yok normalmi bu durum ne zaman gecer
Kizlar dusuk tehlikem icin doktor bu ilaci yazdi sabah aksam iciyorum salak gibi dolasiyorum bas donmesi ve sersemlik yapti kolumu kaldiracak halim yok normalmi bu durum ne zaman gecer
Dnzz Vajinal yoldan kullanabilirsin. Doktoruna sor bi
Bende 200 mg hala fitil olarak kullanıyorum gece atıyorum daha etkili oluyor ağız yoluyla aldığımda çok halsiz ve sersemdım. Vajinal yoldan kullanınca hiç bir yan etkisini görmedim bilgin olsun. Geçmiş olsun cnm
Bana da doktor vajinadan alırsan daha etkili olur demişti. Ağızdan alınca etkisi azalıyormuş bi de böyle sersemlik yapıyormuş. Ben de yapmamıştı ama herkeste farklı işte canım ☺
Progrstan ac karnina mi iciliyor tok karnina mi? Gunde 2 kere mi aliyorsunuz?
Dnzz tansiyonu düşürdüğü için o sersemlik oluyormuş brnim doktorum öyle demişti vajinadan fitil olarakta alabilirsin doktoruna danış canm
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Benim günde 3. Vajinal olduğu için aç tok farketmiyor benim
Dnzz Mrblar 3,5 aydır kullanıyorum ilk dönemler evet çok uyku yaptı fakat sonrasında bünye buna alışıyor ve etki etmemeye başlıyor.19 uncu haftamiza geldik neredeyse 12.haftadan sonra dr.um gunde 1 taneye indirdi onu da gece yatmadan önce alıyorum hicbir sorun olmuyor.Fitil olarak kullanmamı önermedi dr um.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin tok gunde 2 defa
Dnzz 3 ay öyle dolaştım ben de canım ya hem de çalışıyordum benim günde 3 dü ama çalışıyorum diye doktor sabah 1 gece yatarken 2 tane iç 5 dk arayla dedi sabah 6 30 da nasıl uyandığımı bana sor yataktan kazınıyordum resmen iş yerinde sersem sepelek gibi dolanıyordum 😂 çok şükür 9. Ayıma girdim o günleri gülerek hatırlıyorum şimdi darısı başına inşallah 🙏
Bu arada geçen progeatanı elimde oynuyordum, patladı. İçinde krem varmış🤣🤣🤣Biz kapsülün içinde krem içiyormuşuz yani😁😁Şok oldum kremi görünce
Ozlmnlsu Hap olarak attığın ilaçla vajinal olan ilaç aynı canım 🙂