Gulenay1234 A-F-B senin için demedim kuzum o yani karşılık olarak düşünmüş ya ondan dedim😊 şaka yaptım yani sen kalmamı istiyo ondan aldı deyince ☺️iyi demişsin insan annesiyle rahat eder en çok Allah başımızdan eksik etmesin onları
seymaergun Gulenay1234 Tesettürlü olduğum için yalnızca ev içinde giyiyorum, ama dışarıda da giyilebilir ürünler. Ayrıca şuan indirimde 20-30₺ ye bile çok güzel kalitede ürünler var🤭
Gulenay1234 Seval22 karnım büyümeye başladı hamile olmadan önce zayıftım şimdi 4 aylığım başından beri üç kilo aldım çok değil ama karnım çok şişmeye başladı erkek bebek ondan mı bilemedim karnımı sıkıyor ara ara aşağı indiriyorum pijamayı artık😂
Seval22 seymaergun benim karnımda hemen çıktı hatta ilk haftalar 8 aylık gibiydim baştan gaz şişkinliği oluyor sonra düzeliyor merak etmeyin şimdi 35. Haftadayım 12 13 haftalık fotoğraflarımı görseniz daha çok Karnım vardı sonra düzeldi ama hiç ekstra kıyafet almadım hamileliğe özel 2 tane tayt aldım normal hep giydiklerimden M beden oldular 5 aya kadar zaten yazdı elbiseler iyi kurtardı
seymaergun Seval22 şuan 22 haftalığım, hiç küçülmedi😅 Ekip arkadaşlarım her an doğuracakmışım gibi davranıyorlar🤭
1MelekAnnesi_ Gulenay1234 trendyoldan hamıle taytı ve esofmanı aldım canım ben. Bı kac tanede hamıle kıyafeti aldım ustume onlarla idare ettm hamıle kılodu al cok rahat edersin fazla bısey alma zaten pandemı sureci dısarıda cıkamıyoruz sonradan da gıyecegın bısey degıl 🤗
Yildirim35 Gulenay1234 işte erkek bebek enerji verir, karnın sivri olur, mide bulantısı olmaz, burnun şişer, güzellik verilir derler bu konuda ciddi anlamda ama yüzüme bir ğürüzsüzlük geldi ki sorma 🤭 aklımda kalan ve benimle uyuşanlar bunlardı kuzum 🤭
Gulenay1234 Yildirim35 kız benim ki kız belirtisi ama erkek bence hurafe biraz bunlar 😊yüzüm aşırı sivilcelendi karnım çok sivri değil mide bulantısını hala çekiyorum ilaçlarla bile 😊senin ne güzel geçmiş ne güzel valla imrendim kuzu😊
Yildirim35 Gulenay1234 bende pek inanmam aslında canım benim ama çok değişikti hamile değildim yüzüme bakan ilerde senin oğlun olur diyordu 🤣 amann yavrum sağlıklı olsunlar da hepsi gelip geçiyor 🤗
Gulenay1234 A-F-B kaynana işte iyi olsa adı kaynana olmazdı zaten😊doğru canım herkesin bir sorunu var biz yavruşlarımıza odaklanalım tayt konusundan da kaynana konusuna gelmem çok tuhaf oldu ama 😂😂😂
Zeyyno_ Gulenay1234 Bende zayıftım cnm 😂😂 ama tesettürlü olduğum için tuniklerim zaten hep geniş kesimlerdi sadece pantolonlarım olmamaya başladı ve iç karnım genişti sanırım 7.aydan itibaren hamile oldğum belliydi o konuda rahat geçirdim diyebilirim şu an kocaman karpuz göbeğimiz var😂😂😂🥰🤲🧿🧿🧿🤲
666 Gulenay1234 ben eşimin eşofmanları tişört kazak ne bulduysam takılıyorum hiç bir şekilde hamile pantolonu veya üstü almadım gereksiz geldi bana evde öyleydim dışarı hastalıktan dolayı cıkmıyom doktora giderken lastikli tayt aldım 2 tane onlarla idare ediyom kaynanam gile de yazın şalvar şimdi polar takımlarla 😀😀😀
Elifaysu Gulenay1234 hiç bişey almadım normal belinlastiklo ama sık lastik deil tayt aldım tesettürlü tüm genelde salaş giyim severim o yüzden herseyim oldu
sblaslan Gulenay1234 trendyol indiriminde termal tayt aldım okadr yükseki belli gösüme kadar sıcacık bide hiç çıkartmıyorum 44 liraya aldım kargo bedava cok memnunum bi tame daha alsam hamileliğimi cıkartırım 4 aylık hamileyim