haziranin25i Gulenay1234 açıkçası 2 tane hamile tayti 5 tane tshirt 2 tane hamile pantolonu ve 2 tane hamile tulumu ile geçirdim.. Lcw den aldım fiyatları gayet uygun en azından diğer markalarla kıyaslandığında..
Baobap Gulenay1234 hamile taytları var. Bel kısımları ayarlamalı ve fiyatları çok uygun. Normal bedeninize göre alıyorsunuz karın kısmını ayarlayabiliyorsunuz. Karnınız büyüdükçe düğmeyi daha geniş olan yuvaya takıyorsunuz. Çok kullanışlı.
Yildirim35 Gulenay1234 bende pek inanmam aslında canım benim ama çok değişikti hamile değildim yüzüme bakan ilerde senin oğlun olur diyordu 🤣 amann yavrum sağlıklı olsunlar da hepsi gelip geçiyor 🤗
Gulenay1234 Yildirim35 herkesin farklı kuzu güzel geçiren de var zor da erkek kız öyle olur böyle olur diyenler alakasız geliyo herkes farklı yaşıyo hamileliği benim ki erkek değil kız olması lazım o zaman ben dinlemiyorum kimseyi bu konuda😂😂🤷♀️
Zeyyno_ Gulenay1234 Zaten normalde kilo alsam byle ağırlık çökmez göbüşten bi yere sığamıyoruz 😂😂 Neyse ki az kaldı bnmki 😍😍🤲🧿
Gulenay1234 Eşimin eşofmanları bana olmaz ya kilo aldım ettim karnım şişti okey de adam da da kilo var bi erkeğe göre büyük gelir benim öyle bir şansım yok kızlar 😂😂😂4 aylığım daha belki sekiz ayda😂😂😊