Yildirim35 Gulenay1234 işte erkek bebek enerji verir, karnın sivri olur, mide bulantısı olmaz, burnun şişer, güzellik verilir derler bu konuda ciddi anlamda ama yüzüme bir ğürüzsüzlük geldi ki sorma 🤭 aklımda kalan ve benimle uyuşanlar bunlardı kuzum 🤭
Gulenay1234 A-F-B kaynanan ne düşünceliymiş bu arada maşallah yani nerde öyle düşünüp de getirecek 😊😂😂
Gulenay1234 A-F-B hahaha ilahi ya şantaj yani pijama alırım ama ona göre 🤪kaynana milleti işte 🤦🏼♀️🤷♀️😂
demir_dilek Gulenay1234 LCW Waikiki tayt almıştım onları giyiyorum sürekli. Üzerime de eşimin sweatshirt veya kazaklarindan giyiyorum. Kış günü elbise giymek istemiyorum
Yesim18 Gulenay1234 canım ben hamilelik taytı aldım trend yoldan ve aşırı rahat ediyorum o kadarken aldım 7 aylık olucam hala rahatlıkla giyiyorum yandan ayarlabiliyor
Zeyyno_ Gulenay1234 benimkiler 7.aydan sonra olmamaya başladı yani sadece bel kısmı onuda yine kendi kıyafetlerimi giyiyorum yukarıya çekmeyecek şekilde yani göbeğime gelmeyecek şekilde son günlerim zaten 9aylık hamileyim
Zeyyno_ Gulenay1234 Bende zayıftım cnm 😂😂 ama tesettürlü olduğum için tuniklerim zaten hep geniş kesimlerdi sadece pantolonlarım olmamaya başladı ve iç karnım genişti sanırım 7.aydan itibaren hamile oldğum belliydi o konuda rahat geçirdim diyebilirim şu an kocaman karpuz göbeğimiz var😂😂😂🥰🤲🧿🧿🧿🤲
Seval22 Gulenay1234 35 . Haftamdayım hiç hamile kıyafeti pantolonu almadım normal tayların 1 beden büyüğünü aldım tam geliyorlar pijamalarımda oluyo size niye olmadıki acaba
Gulenay1234 Seval22 karnım büyümeye başladı hamile olmadan önce zayıftım şimdi 4 aylığım başından beri üç kilo aldım çok değil ama karnım çok şişmeye başladı erkek bebek ondan mı bilemedim karnımı sıkıyor ara ara aşağı indiriyorum pijamayı artık😂
Seval22 seymaergun benim karnımda hemen çıktı hatta ilk haftalar 8 aylık gibiydim baştan gaz şişkinliği oluyor sonra düzeliyor merak etmeyin şimdi 35. Haftadayım 12 13 haftalık fotoğraflarımı görseniz daha çok Karnım vardı sonra düzeldi ama hiç ekstra kıyafet almadım hamileliğe özel 2 tane tayt aldım normal hep giydiklerimden M beden oldular 5 aya kadar zaten yazdı elbiseler iyi kurtardı
Rabiacengiz Gulenay1234 ilk aylarımda ben elbise giydim evde sonra kıyafetlerim tekrar olmaya başladı
Gulenay1234 A-F-B senin için demedim kuzum o yani karşılık olarak düşünmüş ya ondan dedim😊 şaka yaptım yani sen kalmamı istiyo ondan aldı deyince ☺️iyi demişsin insan annesiyle rahat eder en çok Allah başımızdan eksik etmesin onları