eylem_ Minnaki_beklerken anladım canım, senin söylediğin rakamlar civarında ortalama ödeyeceğimiz rakam .
Minnaki_beklerken eylem_ ben de oyle dusundum 😊 ama muayene ucretiniz daha iyiymis benimkinden 😄 saglikla alin kucaginiza insallah bebeginizi 🌸
Gizocano Minnaki_beklerken kesinlikle avcılar hospital aliye isgandarova normal doğum 2500 sezaryen 3500 tl
Minnaki_beklerken Gizocano aliya hanimi daha once de okudum burada. Genel olarak memnunlar galiba. Hastaneden de memnun musunuz peki sizce iyi mi
Ecesuben Kizimveben bende onda doğum yaptım şimdi ikinciyi yapacağım sezaryen olacak yine.fiyatlar tekrar zamlanacak ama😞
Minnaki_beklerken Ezgim degisik olmus doktorunuzla iletisim 😬 ama sukur saglikla sorunsuz kucgainiza almissiniz ya bebeginizi sevindim 😊 hastane kadar doktor da onemli bakalim hayirlisi olsun bizim icin de 😊
Gizocano Minnaki_beklerken hastaneden de menunum herkes ilgili genel olarak temiz ve evime yakın yıllardır zaten tercih ettiğim bi hastane☺️
Minnaki_beklerken Kizlar peki esencan hastanesinden doktor melih bestele giden var mi ? Bugun doktorum onu tavsiye etti bana yakin hastane olarak ama giden var mi ? Bir de basaksehir liv hospitalde bulent tekin. Bu iki doktoru tavsiye etti
Ayskem Ben Avrupa hastanesine gidiyorum Esenyurtta normal doğum 900 sezeryan 1400 doktorum ruhan bey memnunum 7 haftalığız şuan
Minnaki_beklerken Ayskem baya baya uygunmus fiyatlari ilk kez bu fiyata duydum. Bakayim bir ben de 😊sagolun oneri icin 😊
Aslanlarim Ayskem bende Esenyirta oturuyorum. Esencan hastanesine gidiyorum ama çok pahalı doğumu falan. Ruhan bey nasıl iyimi ben hülya hanıma gitmiştim 1 kere muayeneye. normal doğum ilk doğumun ama o hastane tam teşekküllü değil Allah korusun bir sorun olursa diye gidemiyorum
Ayskem Minnaki_beklerken rica ederim hemde genelde nöbetçi doktoru olduğu için 7/24 hastanede oluyor ben çalıştığım için akşamları muayeneye gidiyorum yaşı epey var doktorun tecrübeli birine benziyor
bulutiko Bahçeşehir Liv Hospital a gidiyorum ben çok iyi bir hastane avcılarada çok yakın gözüm kapalı herkese öneririm ama siz bütçe açısından düşünüyorsanız burda yazan fiyatların üstünde biraz
Minnaki_beklerken bulutiko ne kadar acaba dogum ucreti ben arastirirken genelde ankaradaki cikiyor da ulasamadim bir bilgiye. Siz biliyorsunuz sanirim
bulutiko Minnaki_beklerken normal 7000 sezeryan 8000 tl benim özel sağlık sigortam var o yüzden baya avantajlı geldi bize. Doktorumda canan hanım tavsiye ederim aklınızda bulunsun.
Minnaki_beklerken bulutiko ooo ben zaten kendi doktorumun fiyati hastane ucretiyle birlesince o sekilde oluyor diye vazgcemistim 😅 yine de cok sagolun bilgi icinn 😊
bulutiko Minnaki_beklerken aa kusura bakmayın o zaman ondan dolayı sorduğunuzu görmedim ben, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah☺️🙏🏻
Minnaki_beklerken bulutiko yok estagfirullah zaten ben tekrwrdan soru sormus oldum posttan ayrica 😄 cook tesekkur ederim bilgi icin. Amin hepimiz saglikla vaktinde kucagimiza alalim insallah 😊