Minnaki_beklerken bulutiko yok estagfirullah zaten ben tekrwrdan soru sormus oldum posttan ayrica 😄 cook tesekkur ederim bilgi icin. Amin hepimiz saglikla vaktinde kucagimiza alalim insallah 😊
Gulii5336 Minnaki_beklerken özel doğan hastahanesi Yasemin ağralı sezeryan olcağım için onun fiyatını öğrendim 6500 tl çokta memnunum
Gizocano Minnaki_beklerken hastaneden de menunum herkes ilgili genel olarak temiz ve evime yakın yıllardır zaten tercih ettiğim bi hastane☺️
Tuba11 Minnaki_beklerken avcılar özel Florya hastanesi. Seçil Öztürk. Görümcemin hamileliği her zaman riskli geçer ve hep erken doğum yapar. Kadın işin de usta yani gözün kapalı güvenilir sin oda sanırsam 2500 yada 3 bin olması lazım ama bebeğin riskli ise hiç kaçırmadan buradan randevu alıp git derim. Şuan bende hamileyim 10 haftalık fakat bebek isteğimiz zamandan beridir yaklaşık 2 yıldır kendisi benim de doktorum ve çevremize de öneriyoruz hep.
Didemhalil Tuba11 bende seçil hanıma gidiyorum daha soramadım doğumda gece falan cagrilinca geliyor mu? Hastane ekibi ebeleri falan nasıl acaba ben tereddutteyim bu konuda. Seçil hoca çok garantici çok bilgili gercekten o açıdan memnunum ama doğum sürecini merak ediyorum
Minnaki_beklerken Tuba11 biri daha onerdi secil hanimi ustlerde. Onu da bir dusuneyim alternatif olarak. Cok tesekkur ederim 😊
Tuba11 Didemhalil bunu bende bilmiyorum. Görümcem gündüz doğum yaptı ama bunu konuşabilirsin Seçil hanım la. Bide ebeler çalışanlar çok ilgililer diye biliyorum. Çünkü görümcem bu pazartesi doğum yaptı daha sezeryanla. Ve sürekli hemşireler olsun bı dakika yanlız bırakmadılar hep kontrol ettiler. Gece oraya gittiğimizde bile hemşire sürekli serumu ne durumda kendisi ne durumda diye 10 dakika da bir gelip kontol edilp gitti. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😊
Ataekim Esenyurt esencan Melih bestel , normal 2500 sezaryen 3000 bir ay önce sezaryen oldum. Doktor çok ilgili ve opr. Dr numaradını veriyor her dk ulaşabiliyorsunuz gece gündüz
Minnaki_beklerken Ataekim hayirli olsun 😊 hic bilgi yok gibi melih beyle ilgili ben de onu denemeyi dusunuyorum doktorum onerdi diye ama bilgi bulamayinca tereddut etmistim. Cok sagolun. Hastane nasil peki dogum sureci filan iyi mi gecti acaba
Ataekim Minnaki_beklerken kesinlikle deneyin, ben dr dan yana şanslı değildim sonra 4lü tarama için salim beye gittim esencanda ona sordum melih beyi önerdi o şekilde tanıştık. Hastanede ebeler hemşireler gayet ilgili sezaryen sonrası bşr gece yatıp çıktık sonra ücretsiz bebeğin ilk muayenesşne gittik kendim için de tabi. Hatta bşr hafta önce bebeğimin sünnetinide oraya yaptırdık yücel beye
Aslanlarim Ayskem bende Esenyirta oturuyorum. Esencan hastanesine gidiyorum ama çok pahalı doğumu falan. Ruhan bey nasıl iyimi ben hülya hanıma gitmiştim 1 kere muayeneye. normal doğum ilk doğumun ama o hastane tam teşekküllü değil Allah korusun bir sorun olursa diye gidemiyorum
Minnaki_beklerken Ataekim cok sevindim memnun olmaniza. Ben de melih beyi deneyecegim bakalim insallah ben de memnun kalirim 😊 hayirli olsun bu arada 🤗