duyguanneoluyorr Busra_0738 benim eşimde kız çocuğumuz olmasını tekrar çok istiyor rabbim hayırlısını sagliklisini sonrada gönlümüzdekini versin inşallah 🤲😍
Busra_0738 duyguanneoluyorr Amin inşallah canım sanırım ilk ney olursa 2.de mi o isteniyor 😂 ben oğlum olunca kız olsun istemiştim ama eşim erkek istedi ve onun gönlünden geçen oldu 😊 olsun saglıklı olsunlarda kız erkrk önemli değil
Seyma2861 Ozgeeeayaz benim böyle birlerin varlığından haberim yoktu😁 arkadaşım bakmıştı benim için erkek çıkmıştı oğlusum geliyor 😁
Hemsiremom Cgdm0106 dün gittim doktoruma uzun uzun baktı baktı kız bence ama çok küçük olduğu için pipisi varsa sonradan belirginleşirse bilemem dedi
Adosh Hemsiremom bir daha ne zaman gideceksiniz? Bende dün baktı 15+6 pipi olsaydı görürdü galiba 🤔 insan merak ediyor
Ozlem5555 Arkadaşlar yazı tura atın çin takvimiyke ayni hesap ya kız ya erkek zaten 🤦 sabredin zamanı gelince ogrenceksiniz zaten 🙏
mervedemirr Çin takviminin bi sitesinde adet olduğun gün sordu yazdım kız çıktı bitanesinde hamile olduğunu öğrendiğin ayı sordu yazdım onda da erkek çıktı Adet:30 ekim öğrendiğim ay:2 aralık
Adosh mervedemirr aa canım bende oyle oluyor sanki 16 ağustos son adet tarihim hamile kaldığım ay eylülün başı ağustosa göre kız eylüle göre erkek ☺️