duyguanneoluyorr Ozgeeeayaz çin takvimine göre erkekti kızım oldu ikinciyide kız gösteriyor umarım doğrudur 🥰
Busra_0738 duyguanneoluyorr kızınız varmış erkek olsun bence 2 dininde tadını alın benim eşimde erkek erkek diye diye 2.de erkek bende kız olsun istemiştim ama saglıklı olsun diyorum şimdi
Busra_0738 duyguanneoluyorr başından beri saglıklı olsun diyorum tabiki de şimdi diyince yanlış anlama olmasın 😂 eli ayagı düzgün saglıklı olsun yeter ne yapalım Allah neyi kısmet ederse o olur
12hamile Benimde tuttu ama ona inanmıyorum maksat eğlence olsun🤣 zaten iki ihtimal var ya doğru ya yanlış 😂
duyguanneoluyorr Busra_0738 benim eşimde kız çocuğumuz olmasını tekrar çok istiyor rabbim hayırlısını sagliklisini sonrada gönlümüzdekini versin inşallah 🤲😍
Denizzz88 Ozgeeeayaz tutmadı bende de etrafımdaki herkesin tuttu bende bi heveslendim kız çıkıyordu çin takviminde. Sonuç erkek 😄
Melikesvm elediyebiri halsızlık cok uyku canın tatlı seyler ıstıyorsa kesın erkektır 😂 erkek bebek cok uyku yorgunluk yapuyır
Bor Bende de ısrarla Çin takvimi sağolsun erkek diyor beni ümitlendiriyor doktorum da 2dir kız sanki diyor galiba tutmayacak bende de ilki kız keşke tutsa da oğlum olsa 🙏🏼🥰
elediyebiri Melikesvm hani gün icinde Canim Cok cikolata istiyor Ama hamilelik öncesi de durumum ayniydi 😂 onun disinda hic özel bir istegim olmadi. (Sanirim 7. haftamda hastanede yatarken baklava asermem ve sonrasinda aksam rüyama girmesini saymazsak😂) uyku hali var Ama 🙈