FtmSyf Ozgeeeayaz Ben inanmıyorum artık çin, Rus, makas bıçak testi bile tutmadı herşey kızı gösterirken paşalar gibi oğlum oluyor 🥰
Adosh İlk kızımda tuttu şimdi çin takvimi kız diyor bakalım.. 🤔 dr göremedim galiba kız dedi pipi göremediği için mi kız dedi, kıza mı benzetti anlayamadım..
Adosh mervedemirr aa canım bende oyle oluyor sanki 16 ağustos son adet tarihim hamile kaldığım ay eylülün başı ağustosa göre kız eylüle göre erkek ☺️
Adosh Hemsiremom bir daha ne zaman gideceksiniz? Bende dün baktı 15+6 pipi olsaydı görürdü galiba 🤔 insan merak ediyor
Hemsiremom Adosh 16 17 haftalık gibi tekrar gelirsin dedi de ben hastanede çalışıyorum persembe gider poliklinikte başka doktora baktırırım
mervedemirr Adosh çikolata falan yiyip git bide tuvalete çıkma idrarını tutup git bidahakine çok etkili oluyormuş bebeğim pozisyonunda
Fatma12345 Ozgeeeayaz bencede doğru değil benimde kız yaziyodu ama bebeğimin cinsiyeti erkek ama bazilarininkide tutuyor ne hikmetse🤣oda isabet heralde
Sevilay7 Hemsiremom ya bende aynı aklıma getirmemeye çalışıyorum hamile kalalıdan beri kız mı erkekmi öyle merak ediyorum araştırma yapıyorum kafayı yiycem allah korusun unutmaya çalışıyorum aklıma geliyor ben hep bir kızım bir oğlum olsun istiyorum düşünce sardı beni şimdi oğlum olursa yada ikinci yine erkek olursa yada tam tersi kız olup ikinci yine kız olursa falan filan 🙏😇😂başta sağlık tabide insan kendine sahip cıkamıyor bazen kızıyorum kndime
Arzu1994 mervedemirr Çin takvimine son adet tarihimi 20 ve sonrası ise bir sonraki ayı giriyorsunuz .