1merven bigunanneolucak Ay bende döngümun 43. Gunundeyim 8 gun gecikmem var ovulasyon testimiz hemen hemen ayni koyululta galiba Ebru Ceylan’a yorumlattim bende testimi devam et bugun yarin daha koyu olucak degerlendir dedi insAllah bu ay bizim olur ♥️🤲
__anne_ ben de yumurtamın büyüdüğünü düşünüyorum. yarın kontrole gideceğim inş benimkide istenilen boyuta gelir bugün 11. gün :) adetimin başlangüç tarihinden 7 gün sonra benim kasık ve bel ağrılarım oluyor yumurtlama oldugunu oradan anlıyorum canım
1merven bigunanneolucak Bu 43. Gun yani bugun yaptigim test . Bu da diger testler ben 24. Gun biraktim pik olmayinca
1merven Sedancre Evet iste hala tam koyulasmis degil olusum var beklemedeyim bu ay cok tuhaf gecti 😏🤷🏻♀️
Sedancre 1merven tuhaf oluyor zaten de sabır herşeyin ilacı bekle değerlendir olucak Allah’ın izniyle
1merven bigunanneolucak bende bugun attim bir iki gune koyulasir degerlendir dedi tam yumurtlama olmamis 🤦🏻♀️
1merven bigunanneolucak Ay insAllah tutar 🥰 sen daha cok degerlendir hayirli haberler aliriz insAllah 🤲
bigunanneolucak 1merven olsun belki yarın pik yapar 😘devam et diğer testlerne göre baksana koyu baya :)