Piremses0 bigunanneolucak yarın yine yap sen daha koyu çıkmışsa daha çatlamamış demektir ama silikleşmişse çatlamış oluyor 🙂
Piremses0 bigunanneolucak bi kaç gün önceki testlerim bınlar günlerini yazdım bakabilirsin canım. https://imgyukle.com/i/Td8Dnt 🥰
UrazyadaMasal Valla benim bukadar kırmızı çıkmamıştı bile tuttu adetimin ilk gününden 10. Günü ile 20 ncı günler arası her gün yada iki günde bir. Tuttu.
UrazyadaMasal bigunanneolucak hiç yapmana gerek yoktu bugünler boş geçme 2 günde bir devam et yumurtlama var Allah’ın izniyle tutar
Sedancre bigunanneolucak şimdi gördüm bunu saat kaçta yaptın bide nasıl kullanılıyor tam biliyosun dimi
Piremses0 bigunanneolucak bugünleri değerlendir sen silikleşmeyi görünce çatlamış oluyor zaten bende dün oldu çatlama lavaboya gidince zaten çatlama akıntısını gördüm yumurta akı kıvamında oluyor dikkat et ona da sonra beraber gün sayalım aynı anda öğreniriz inşallah 🙏🏻 🥰
Sedancre bigunanneolucak canım yumurtlama tam kop koyu olması lazım ama yine de bugünü de değerlerditin derim