Sedancre bigunanneolucak şimdi gördüm bunu saat kaçta yaptın bide nasıl kullanılıyor tam biliyosun dimi
bigunanneolucak Sedancre birini saat 2,5ta yaptım birini 3,5 ta yaptım evet canım biliyorum çok kullandım ovülas testi sadece kaset tipi kullanmadım :)
Sedancre bigunanneolucak bak canım söylüyorum saat 12:00/16:00 arası akşam 20:00 /22:00 arası test yapılmadan 1 saat önce hiçbir şekilde sıvı alımı yok ilk idrar olmicak yani sabah idrarı olmicak ve ¾ damla damlatılacak idrar bu kadar canım
bigunanneolucak Sedancre ben bunların hepsini biliyorum ki bunlara ters bişey yapmadım. Test doğrı suan kime attıysam yumurtlama dedi
Sedancre bigunanneolucak bebeğim neden inanmak istemim rabbim versin olsun en güzelleri sende tat isterim güzel duygu 3 değerlendir 1 gün ara ver tekrar dene öyle öyle yap bari sabah attığında fazla koyu değildi şimdi koyu 👍
izmirlihatice bigunanneolucak kuzum o yumurtlama bugunle beraber 4 gun dene hemen kalkma beline ysstik koy allahim kavustursun
Piremses0 Sedancre canım sen 2. Attığını görmemişsin öncekine bende yok olamamış demiştim ama sonradan bi tane daha attı orda koyuydu ☺️
Sedancre bigunanneolucak evet canım ben bu yollardan 4 ay geçtim Allah’a şükür oldu bende de pcos vardı 19 haftalık hamileyim rabbim sana da nasip etsin inşallah amin
Piremses0 bigunanneolucak kuzum senin bugün yumurtlama günün değerlendir hamile kalacaz bu ay İnan ❤️🙏🏻
Zeynnpk bigunanneolucak bana yumurtlama gelmedi. Keske biter bitmez baslasaydin. Yumurtlama illa su tarihte diye olmuyor. Kimi zaman adetinin bittigi gun oluyor. Ondan dedm
bigunanneolucak Zeynnpk başlayamadım kargom gelmedi ama hee ihtimale karşı gün aşırı ilişkiye girdim kacırma ihtimalim yok yani 😉
Sedancre bigunanneolucak bende de vardı canım sen dua et dediklerimi yap bide keçi boynuzu ye bol bol 🤲
Zeynnpk bigunanneolucak yumurtlamaya benziyor. Ama test yaparken saatin hep ayni olsun. Ilki yaniltabilirdi seni