bigunanneolucak https://imgyukle.com/i/Tdm6Lo Kızlar bugün başladım. Adetimin 16.günü yumurtlama var mı ?
bigunanneolucak bigunanneolucak bu testten anlayanınız var mı aranızda daha önce kaset tipi kullanmadım hiç
yuksell07 bigunanneolucak daha tam değil cnm muhtemelen yarın olur yumurtlaman çünkü baya koyulasmis test
Purpura26 bigunanneolucak Sen bugünü değerlendir canım yarın ya daha koyulaşır ya da çatlar bugunu boş geçme ama
Selenngrr bigunanneolucak bence yumurtlama bu çünkü ben bu marka test yaparken bu koyuluğa hep yumurtlama dediler bana değerlendir kaçırma sakın yarın da yap test bakalım devam mı çatlama mı olcak 🙈
iremgun bigunanneolucak eğer dün yaptıysanız o daha koyu değildiyse muhtemeln yarın ya da sonraki gün pik yapar😊
iremgun bigunanneolucak yani çatlama gibi durmuyor ama bunu en iyi yarın yapacağınız test ile anlarsınız. Yarın yumurtlama pik yapar diye düşünüyorum 😊
Piremses0 bigunanneolucak canım bende de böyle çıkmıştı açtığım postu takip edebilirsin resim yüklemiştim 20. Günü yumurtlama oldu bende