Kalayciseymaa UmaysMom aynen bizde bizde ya cuma ya pazartesi olsun dedik sonra ben dedim hocam haftasonu da geçsin biraz daha büyüsün diye🙈 öylelikle dedik 21 Aralık olsun sağlıkla gelsinler inşallah kuzularımız
Papatya3 38+5im, 39da - persembe gunu sezaryenim var😊 Kizimiz bugun 3300 gr, bakalim heyecanla bekliyorum son 1 gun kaldi nasil gececek🙈
Kalayciseymaa hulya_sncr47 maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah biz daha toy sayılırız size göre 4 yıllık evliyiz ama Bi prenses verdim şimdi de şehzademizi bekliyoruz ben de Bi doğum hediyesi hak ediyorum diye düşünüyorum 🙈😂
hulya_sncr47 Kalayciseymaa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar etsin inşallah cnm benim de ve prensesim br de prensim var bu 3. Bebişimiz ve 2. Prensesimiz bu prenses 9 yıldan sonra geliyor ayrı bir heyecanı var tabi benim hediyeler birikti hem doğum hediyesi evlilik yıl dönemi sevgililer günü bide arkasından doğum günüm hepsi iki ayın içinde çok şanslıyım bu yıl 😂😂😂😂
Kalayciseymaa Papatyali benim de ilk gebeliğim 38+3 dü sancıyla gittim 5 6 cm açılma vardı ama maalesef minnoş kızım popodan geldiği için sezaryen le alındı 🙈 şimdi de38+5 de gelecek inşallah
Kalayciseymaa Dorukmoms bende senden 3 gün sonra doğum yapcam inşallah 🤗 Allah bir an önce kucağımıza alıp sonra hızlıca toparlanmaya nasip etsin inşallah
Kalayciseymaa mmek_2014 aynen canım benim aynı saat doprlarsa şaşmicam yani kilolara aynı gidiyor sağlıkla gelsinler paşalar inşallah 🤗
mmek_2014 Kalayciseymaa amin inşallah 🤲🥰 spinal mi olacaksınız yoksa genel mi ben çok kararsızım o konuda