hulya_sncr47 Kalayciseymaa Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar etsin inşallah cnm benim de ve prensesim br de prensim var bu 3. Bebişimiz ve 2. Prensesimiz bu prenses 9 yıldan sonra geliyor ayrı bir heyecanı var tabi benim hediyeler birikti hem doğum hediyesi evlilik yıl dönemi sevgililer günü bide arkasından doğum günüm hepsi iki ayın içinde çok şanslıyım bu yıl 😂😂😂😂
Keskinoglu Kızlar doktorum gün verecek sezeryan için.. bu hafta anestezi ve covit için test vereceğim.bunlar ucretlimioluyor acaba doğum ücretine dahil mi.anestezi kan tahlilleri..
handesen73 Kalayciseymaa gunler gecmiyor sanirim yilbasinda dogurucam bebegim hala ters 37 haftalik olduk kilosu 2800 gram gece harwketleri uyutmuyor mide bulantilari bitmiyor bel agrisi da eklendi ustune istahsizlik gunler cabuk gecsin kucagima aliyim. Minnak prensimi
Aynurr16 Kalayciseymaa 36+3 üm 35 de çatı muayenesi oldum çatım uygun bebekde normal doğum pozisyonunda hafif ten ağrılar başladı bakalım ne zaman gelir şu aralar afedersin acayip gazım var ve ishalim 🙈 bağırsaklar boşaltım yapıyomuş inanamıyorumm valla varmı oyle olan ?
Kalayciseymaa Aynurr16 bende 36 haftalık oldum aynen ishal var hafiften 😫 iyice ağırlaştım zaten bir an önce doğsun istiyorum
mmek_2014 Kalayciseymaa amin inşallah 🤲🥰 spinal mi olacaksınız yoksa genel mi ben çok kararsızım o konuda
Damlamm ozlem-06atli sizede 37 haftalikken haftasindan onde gidiyor kilosu dedilermi ben doktora gttim 37 haftalikken 3250 gr dedi 1 hafta ilerden gidiyor dedi bana çocuk bu gelişimi sezeryan sebebi dedi bende sezeryan istemedigim icin 39a kadar bekliyelim boyle devam ederse 41 haftayi beklemeden suni sanci verip dogurturuz dedi endiselendim açıkçası
ozlem-06atli Damlamm Evet benimde bir hafta önden gidiyor canım. Benimki makat geliş o yüzden sezeryan olacağım
Damlamm ozlem-06atli allah yardimcimiz olsun ya sagsaglim kucagimiza alalim da bebislerimizi artik yapacak bir şey yok
E44 Kalayciseymaa benimde 13 günüm var 15 aralık sezeryan 37. Haftamdayım 2. Doğum bakalım biraz arkada bırakacağım kızım olduğu için stresliyim 🙏🙏yarında muayenemiz var
Rukiye2065 Kalayciseymaa agrım sancım var gitsemmi acile bilemedim sıkılaşmadan gitmek istemiyorum yaa
Sevlya Bubengebelik ya ben 34+1 haftalık olmamı rağmen ultrasonda kafa yapısı 37+3 karın 36 bacak 35lerde hepsi ilerde. Doğum daha mi erken olur? organları adet tarihine göre mi yoksa bu ultrason ölçümlerini göre mi gelişmiştir Buu konu hakkında bilginiz var mı?
Bubengebelik Sevlya bir bilgim yok açıkçası, bebeğin gelişimi hep 1 hafta ileriydi sat a göre 21 aralık olması gerek ancak doktor 17 aralık tahmini doğum demişti sanırım ultrasondaki gelişimi baz aldı, tabi siz yine de doktora danışın
E44 Kalayciseymaa amin tşk ederim var ama kaynanam gelemiyo annemde yanımsa olcak eşimde bebek doğunca gelicek ablama bırakcam işte gece nasıl yapar tek eşim bilmiyorum 🙄
Rukiye2065 Kalayciseymaa ahh gidiyorum bugün hastaneye ne diyecek uyku tutmadı heycan stres korku bir aradaa