Yasanixxxx Prenslerinannesi06 az oldugunu düşünmüyorum canı icinde olsun yeter dogduktan sonrada büyürler 🥰🥰
esms_359 Prenslerinannesi06 ikinci sezaryen için çatı muayenesi yapılır mı yarın 37 haftalık olacağım kontrolüm var. Ben yapılmaz diye biliyorum da şüpheye düştüm
Mucizemm34 Kalayciseymaa erken dogum ve gebelik şekeriyle uğraşıp 36+5 e geldim perşembe günü çatı muayenesi olcam sezeryan olma ihtimalim yüksek gün verilcek ağrılarım da var heyecanla bekliyorum 🥰👼
Aisenur Dndulgr mesanede çok baskı var gibi hissediyorum doğum sekilimde belli değil yatamıyorum biran önce doğsun istiyorum 😅🤦🏻♀️
Dorukmoms Kalayciseymaa bende 36+6 yım 17 Aralık doğum bakalım nasıl olacak planlı sezeryan ikinci doğum 😍
Kalayciseymaa Dorukmoms bende senden 3 gün sonra doğum yapcam inşallah 🤗 Allah bir an önce kucağımıza alıp sonra hızlıca toparlanmaya nasip etsin inşallah
Dndulgr Aisenur ben de yok o durum. Karın bölgemde regli ağrısı gibi bi ağrı var. Yalancı kramplar mı ki
UmaysMom Kalayciseymaa evet evet günümüz aynı, bizde bugün 35+6yız 🤗 doktorla kesinleştirmedik tarihi 18i en geç 21i dedik 🥰 bakalım bu perşembe belki kesin olur tarih😊
Kalayciseymaa UmaysMom aynen bizde bizde ya cuma ya pazartesi olsun dedik sonra ben dedim hocam haftasonu da geçsin biraz daha büyüsün diye🙈 öylelikle dedik 21 Aralık olsun sağlıkla gelsinler inşallah kuzularımız
Zeyno25-bykl 14 aralikta inşallah prensesime kavusucam 🥰🤗🤗 üçüncü sezaryanim bu 39. Haftada Alicak doktor çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor😬😬