Bubengebelik Cuma günü nişanım geldi 1 cm açıklık var ama bekliyoruz ne sancı ne su yok, 37+1 deyiz bebek gelişimi ileride ve ciğer geliştirici yapıldı yani şimdi bile doğsa inşallah küveze ihtiyacı olmayacak, bekliyorum da bekliyorummm🤷🏻♀️
Mrvteacher Bubengebelik bende 38deyim dün alttan muayene oldum nişanım geldi 1 cm açıklık varmış ama sancı su hiç bişey y ok ne zaman gelecek çok tedirginim nişandan sonra en geç ne zaman doğar acaba🙄
Sevlya Bubengebelik ya ben 34+1 haftalık olmamı rağmen ultrasonda kafa yapısı 37+3 karın 36 bacak 35lerde hepsi ilerde. Doğum daha mi erken olur? organları adet tarihine göre mi yoksa bu ultrason ölçümlerini göre mi gelişmiştir Buu konu hakkında bilginiz var mı?
hulya_sncr47 Kalayciseymaa bizde büyüdük teyzesi 16 aralık ta normalde doğum bakalım prensesimiz ne zaman gelir 33 haftadan beri kanalda her gün diyorum aha da dogum yapacam ama bnle dalga geçiyor zalimin kızı😂😂😃 dün ve bu gün hastanedeydim sonuçlarım temiz çıktı çok şükür genişte 37+6 yani artık 38 olduk sayılır 3.180 gm biraz fit olucaz galiba formunu koruyor hanımefendi 😂😂 17 Aralıkta gelse çok güzel olur evlilik yıl dönümüz o gün bni hediye işlerinden kurtarmış olur 😁😁😁😁ama babamız her şekilde hediyemizi alıcak kurtuluşu yok 😆😆 hem bebek hediyesi hem 15. Yılımıza özel hediye şart yani dile kolay 15. Yıl güzel bir hediye hak ediyoruz benim için en güzel hediye bebişimiz tabi sağlıkla gelsin o gün ikimizde sağ Salim çıkalım o dogumdan Rabbimden başka bişey istemem 😊 ay çok uzattım kaptırmışım kendimi😝😛😛 bizde durum bu Cnm🥳🥳
Kalayciseymaa hulya_sncr47 maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah biz daha toy sayılırız size göre 4 yıllık evliyiz ama Bi prenses verdim şimdi de şehzademizi bekliyoruz ben de Bi doğum hediyesi hak ediyorum diye düşünüyorum 🙈😂
Elmaveannesi Kalayciseymaa 37+4 olduk cuma gunu randevumuz var bakalim neler olacak. Arada gelen sancilar oluyor kasılmalar oluyor
Haticeyy Kalayciseymaa 36+3 haftalik olduk bizde. nasipse 26 Aralik olarak gozukuyo dogum. Insallah sag salim alalim bebislerimizi kucamiza 🤲🐣
Sdymzlm Bizde 35+4 üz, doktor sezaryan görünüyor bebek daha dönmemiş ve birazda iri bebek dedi. Hayırlısı bakalım hangisi nasip olacak 🌸
Kinalihalime Kalayciseymaa bizde 37+6 yız hatice hafsamla bizde doğum normal normali bekliyoruz bir engel olmazsa bana kalirsa hemen almak ostiyorum basladi gibi sanki dogum rahim acilmam baslamis nst de hafif kasılmalarım cikiyo beklicez dedi doktorum yarin randevum var bakalım nolucak insallah yarin guzel haber alirim doktorumdan😍❤sağ salim alalım insallah bebeklerimizi kucagimiza
mmek_2014 Kalayciseymaa aynı saatte doğarlarsa hiç şaşırmam 😁 erkek bebiş benim ki de en son 1 hafta önce kontrole gittim 3 kiloydu gelişimi çok güzel dedi doktorum. Sizinde aynıymış galiba baya baya aynı olacak herhalde bizim bebişler 🥰
Kalayciseymaa mmek_2014 aynen canım benim aynı saat doprlarsa şaşmicam yani kilolara aynı gidiyor sağlıkla gelsinler paşalar inşallah 🤗
Papatyali Kalayciseymaa 37+3 üz dün gittik tam 3kg olmuş iyice aşağı baskı yapıyor alytan bakayım dedi 2 parmak açıklık varmış bugün yarın doğuma gelirsin dedi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bu arada benim 2.gebeliğim ilki 38+2 de normal olmuştu 💓
Kalayciseymaa Papatyali benim de ilk gebeliğim 38+3 dü sancıyla gittim 5 6 cm açılma vardı ama maalesef minnoş kızım popodan geldiği için sezaryen le alındı 🙈 şimdi de38+5 de gelecek inşallah
Yasanixxxx Prenslerinannesi06 bizde aynıyız 9 aralıga sezeryan günü aldık gecen hafta 3100 gramdı bu hafta muayenede kilosunu sormayı unutmusum🥰
emrahedaeslemfamily Kalayciseymaa bizde bugun tüm işlemleri bitirdik . 38+3 olduk kızımla . Şükür günümüzü de aldık 7 aralık pazartesi günü spinal sezaryen ile kızımı kucagıma alıcam inşallah. Hayırlısıyla 🤗🙏💗🌸💕👶🧚♀️
ozlem-06atli Kalayciseymaa Son 11 günümüz kaldı. 37+4 günlük hamileyim. Geçen hafta cuma 37+0 günlükken 3250 gram kilosu 47 cm boyuydu. Bu cuma 38+0 de kontrolüm var bakalım kaç kilo oldu 😊 Sezeryan olacağım 12.12.2020 de kavuşuyoruz inşallah oğlumla 🥰🙏
Damlamm ozlem-06atli sizede 37 haftalikken haftasindan onde gidiyor kilosu dedilermi ben doktora gttim 37 haftalikken 3250 gr dedi 1 hafta ilerden gidiyor dedi bana çocuk bu gelişimi sezeryan sebebi dedi bende sezeryan istemedigim icin 39a kadar bekliyelim boyle devam ederse 41 haftayi beklemeden suni sanci verip dogurturuz dedi endiselendim açıkçası
Yasanixxxx Prenslerinannesi06 az oldugunu düşünmüyorum canı icinde olsun yeter dogduktan sonrada büyürler 🥰🥰