minnie123 Papatyaesra ocak son haftası nasipse Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Hilalsny Tatliheyecan aa gercekten mi oyleyse almak istemem yani muslin fiyatlari her yerde o fiyatlarda zaten
bir_pasa_annesi Hilalsny aynen cnm doğuma kadar gelir herhalde al ben kullanıyorum hem emzik hem biberon cok güzel
Gizemylmz1 Hilalsny Ben nohut battaniye emzik biberon zıbın ve yelek almıştım A101 e ve Şoka göre ürünleri daha kaliteli nohut battaniye A101 den de aldım çok kötü dokusu vardı biminki yumuşacıktı .
Hilalsny Gizemylmz1 ne kadardi bimde nohut battaniye fiyati ? Gecenlerde lcwaikiki de 35 liraya gordum de
MihricanA Hilalsny Kullanamadim henuz ama nohut battaniyelerden bikac tane daha alirdim simdiki aklim olsaydi😂 O kadar yumos ki lazim oluyormus
Nesrincente Hilalsny yok guzel hatta anneme bile dedım 35 40 dan asıgı battaniye almadık aynısı yani onlar gıbı guzel dedım oda hak verdi bana
Denizkubra Hilalsny benim esim bimde biz bimden gaz önleyici biberon ana kucagi hastne icin valiz bebek puflarindan orme patiklerinden falan aldk hep kullnmadk ama hepsi cok kaliteli o yuzden bnlari tavsiye ederim
Hilalsny Denizkubra patikler cok tatli gözüküyo alicaktim bende mutlaka :) diger dediklerine de bakicam mutlaka babynesti nasil peki ?
Tatlimm_tatlimm Müslin diye aldım Denizkubra ben de o biberondan aldım avent de almıştım ama cam görünce hemen aldım bimden bakalım nasıl
Beysa Müslin örtüleri çok sertti ben 1 tane almıştım sonra lcw den aldım yumuşacık hemde indirimdeydi. Ama nohut battaniye çok güzeldi o zaman almadığıma pişman oldum bu sefer alacağım
Hilalkrmzkn Müslin örtüden ben aldım yıkadım ve kumaşı çok güzeldi hiç sert değildi birde babynest anne yanı yatağı çok güzel kesinlikle tavsiye ederim