minnie123 HamzaMoms elbet fark var ebebekteki hem daha büyük hem daha yumuşak kumaşa sahip. BİM’e gelenden almıştım ama biraz daha sert ve ince kumaş gibi birde biraz daha küçük
Tuba18 tnc35 tamam canım çok sağol çünkü fiyatı 50-60 gibi birşey di bende 4-5 aylık olduğunda hala kullanmak istiyorum boy olarak artık gidip bakayım bana kalırsa inşallah alırım burda mağaza falan olmadığı için gelen hemen tükeniyor
Hilalsny Mernana evet yaa baya pahalilar gecen engilish home battanuyede indirkm vardi 50 liraydi bimdeki 18 lira ve hersyiylr ayni yani
minnie123 Hilalsny evet ama battaniye uyku tulumu daha iyi diye biliyorum bakalım ben doktoruma sorcam ona göre kullanıp kullanmıcağıma karar vercem
Papatyaesra Hilalsny Bende geçen Müslin bezi aldım dışardakiler ile aynı kalitesi güzel ben kalırsa almayı düşünüyorum
Papatyaesra minnie123 Ben puset örtmek için istiyorum zaten bebek için ince olur benim bebeğim ocak bebeği
minnie123 Papatyaesra ocak son haftası nasipse Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Mpy Zıbın ağız mendili ana kucağı oyun halısı.. bunları aldım oğlumda memnunum dogumuma yakin yine zıbın alcam
Tatliheyecan Müslüm örtüleri tavsiye etmem sert ve küçücük daha önceden 3 tane almıştım farklı mağazalardan bimdede görünce alayım kullanırım dedim ama yıkanınca gösterdi kendini
Hilalsny Tatliheyecan aa gercekten mi oyleyse almak istemem yani muslin fiyatlari her yerde o fiyatlarda zaten