Tatlimm_tatlimm Hilalsny a101 küvet güzel bim reflü yatağı güzel ama keşke a101 den alsaydım o daha iyiymiş
Tatlimm_tatlimm Müslin diye aldım Denizkubra ben de o biberondan aldım avent de almıştım ama cam görünce hemen aldım bimden bakalım nasıl
Denizkubra Tatlimm_tatlimm ben de avent aldm bi tane gogus ucuna en yakin o diye ama buda dedgnz gibi cam diye aldm bide 2liydi ufagida var bide gaz onleyici sistem yazıyordu ustunde bakalm artik birde muslin örtüde aldm evet oda col guzeldi
Esra_krc Mernana ben aldım dışı pamuk içi elyaf boyutu falan iyi dün de yıkadım hiç bişey olmadı bence güzel
fitmommy Hilalsny ikili alt pijamalar, kalın battaniyesi, kanz bebek bakım çantası, müslinler, nevresimi (bu sefer yine alacağım 11aralıkta) ağız silme mendilleri (yine alacağım) bunlar memnun olduklarım
Babyy1S Mernana ben yorgan yastigini aldim ordan elyaf içi bebek için güzel hafif o fiyata alınır ben ona benzerini sormustum dışarda bana 100tl dedi Allahtan bime şansıma gelmişti
Babyy1S Bim in battaniyesi pamuklu yazan o çok güzel yorgan yastık agız mendili zıbını bunları almistim kaliteli. bebek kundak havlusunu arkadasima almistim bir tek o çok hoşuma gitmedi içini acinca çok ince ve defolu gibiydi aralarında siyah ipler falan vardı cekince havluda sökülüyordu
Aselbade Hilalsny bende gecen indirimden zibin ve babynest aldim ikiside cok iyi kullanmak nasip olmadi ama kumasi cok iyi zibinlarin tekrar alicam insallah babynest kurdelasini bagladiginda bebek guvenli bi sekilde yatar bagi cozdugunde 1 2 yasinda bile icinde uyur baya hosuma gitti kullanisli babynest nohut battaniye annem almisti yikadim yumusacik duruyo hicbisey olmadi hastane cikisindan da almisti annem kollari cok dardi oyuncak bebek kollari anca girer o yuzden geri iade etmisti annem
Sevo03 Hilalsny ben aldım bir yerinde defosu yok kumaşı yumuşacıık giydirmek nasip olur inşallaah 🙏🏻 💞
Hilalkrmzkn Hilalsny gerçekten çok güzel ben çok beğendim daha kullanmadık ama rengi vs rahatlığı güzel
Acemianne27 Hilalsny nevresim almıştım önceki gelmesinde ve çok güzel çıktı yorgan ve yastığı da çok kaliteli ilk zamanlar kullanmayacağım ama sonra yine lazım olucak diye almıştım baya güzel ve uygun şeyler var 🌸