• Gebelik
  • Hastane çantasını kaçıncı haftada hazırladınız?

Selimegzoglu bende 30. Haftadayım hazırlayım o zaman ☺️
benim yıkama ütüleme işi bitti bir kaç eksiğim kaldı

Sna-1234 cok erken hemde ama basimdan kotu bi olay gecti gecen sene 7. Ayimda hazirliksoz doguma girmek durumnda kaldim eşim eksikleri getirmeye ugrasirken heba oldu o yuzden canim risklo gebelik benimki

Selimegzoglu bende kurutmada kurutucaktim ütüye bile gerek yok diye biliyorum ben ne gibi zarari varmiski 🤦🏻‍♀️

31.haftadayim daha erken oldugunu dusunuyorum.dogum iznine cikinca baslicam yavastan.

Aryaliya ay bende 34 u geçtim yıkadım ütüledim beşiğinin eşyaları kaldı utulenecek çanta hazırlanacak ohoo daha çok isim var ama halim yok seninde mi öyle

Selimegzoglu cok tesekkur ederim ben de kurutmada kurutucam diye bekliyordum ütü yapmam falan diye 🤦🏻‍♀️

Sna-1234 36. Haftamda hazırladım ve internetteki ihtiyaç listelerinin hepsini inceleyip kendi aklıma yatanları koydum sadece çantama. Size tavsiyem çok fazla kafanızı karıştırmayın, kendi oncelikleriniz, ihtiyaçlarınız dahilinde bir çanta hazırlayın. Çünkü hem hastanede elinizin altında kalabaliklik yaratacak hem de dönünce tekrar hepsini yıkamak steril etmek durumunda kalacaksınız hastaneye girip ciktigi için.

Sna-1234 36. Haftamda hazırlamıştım. İçine hatırladığım kadarıyla koyduklarım; 3 takım hastane çıkışı (yetmemişti bebeği hastanede yıkamadıkları için çok çabuk kirlendi hepsi🙈) , 6 iç zıbın, şapka, eldiven, 4 çorap, 10 ağız mendili, 10 bez (oda yetmedi extra getirttim çünkü ilk doğduklarında çok fazla kaka yapıyolar), ıslak mendil, alt açma pedi, pişik kremi, battaniye, müslin örtü, biberon. Kendim için; 3 takım gecelik-pijama (yetmedi çünkü çok fazla terledim ve kanamadan dolayı kirlendi çok sık), depend (doğum yaptığım hastane hijyenik olmadığı için sezaryenlilere kullandırmıyoruz, dikiş yerine temas ediyor dedi. Elimde kaldı o yüzden. Normal ped kullandım), havlu, çorap, yastık kılıfı, çarşaf, ıslak mendil, iç çamaşırı, terlik, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, spinal olduğum için su, bitter çikolata ve sade nescafe koymuştum bol bol. Aklıma gelen bunlar :) Sağlıcakla kucaklarınıza alın inşallah bebeklerinizi ❤️

Sna-1234 valla canım ben 32 de hazırladım dogumumda ocağın 2 si gibiydi bugün doktora gittim 25 aralıkta alacak bütün hazırlığını yap dedi ıyiki yapmışım şimdi 34 oldum zor hareket ediyorum sizde bir an önce hazırlamalısınız bence:
          🌸“Bebek icin”
          🌸Hastane çıkışı
          🌸2 adet 5 li zıbın takımı
          🌸2 penye 1 kalın battaniye
          🌸Emzik biberon
          🌸Alt acmaligi
          🌸Temizleme pamuğu
          🌸3 çift eldiven
          🌸Islak mendil(belki gerekirse diye)
          🌸Kendim icinde
          🌸2 takım lohusa takimi
          🌸Terlik 2 çift çorap
          🌸Depent
          🌸Ped
          🌸Iç çamaşırı
          🌸Hırka
          🌸Emzirme atleti
          🌸Göğüs pedi
          🌸Havlu kağıt
          🌸Şimdilik bunlar aklıma geldikçe ekliyorum🤷‍♀️😊😊

Merveilkcan aynen halsizlikten kalkıp hiçbir şey yapamıyorum kendime güvenemiyorum 🥺🥺

Sna-1234 34 de hazırladım. Kendime iki takım pijama, bebeğe 3 takım ( bir tanesi isimli çok da gerekli değil yani), 10 adet bebeğe bez, ıslak mendil, ağız mendili, bir iki tane bebeğe zıbın, bebeğin altına sermek için ince battaniye, hastane çıkışı için kalın battaniye, göğüs pompası, biberon, emzik, kağıt havlu, kendim için yelek, eşarp, kirli çamaşır için çöp poşeti, virüsten dolayı kendime nevresim. İç çamaşırı, hasta bezi, gümüş kapak, göğüs pedi. Aklıma gelenler bunlar. Yazınca gözüme çok geldi 😲