İçine neler koydunuz kızlar sezeryan olcak benim😊
Hastane çantasını kaçıncı haftada hazırladınız?
Sna-1234 ben de burada bekleyeyim crvapları
Sna-1234 riskli olduğum için 30 da hazırladım tıkaması etmesi valizi ayarlaması bitti çok şükür tıkayıp kurutmak etmekte gün alıyor
Ben 32. Hafatda hazırladım. Bbek için hastane çıkışı çorap zıbın battaniye bez kendime iki takım gecelik iç çamaşırı çorap gögs pompası silikon göğüs ucu depend havlu terlik aklıma gelenler bunlar
34 haftalık oldum hala hazır degıl 🤦🏻♀️ Kıyafetleri bile ütüleyemedim
Sna-1234 28. Hafta da bitirdim öyle koydum kenara bekliyor 😌
Sna-1234 bende 29 haftadayım 32 de hazır olması gerekiyor diye okumuştum deterjan alıcam yarın örgülü olanları yıkıcam kuruması zaman alıyormuş kurutma makinası var ama zararlı olduğu düşünüyorum
Sna-1234 canim 30 oldumu hazırla çantani allah esirgesinde erken dogum olabiliyo nolur nolmaz sonrasinda sasirmakdansa hazir beklemesi daha iyi bide son zamanlar insan agirlasiyo falan
Sna-1234 ben 6. Ayimi doldurur doldurmak hazirlayp kapinim onune koyacm mesela bu sefer
Deletedmom15 30. Haftadayım şuan bende tam ☺️
Deletedmom15 erken değil mi o zaman da
Sna-1234 allah tamamina erdirsn hayirla al kucagina insallah canim bence hazirla cantani koy kapının onune dunyanin binbir turlu hali var insallah zamanindan once lazim olmaz ama hazir dursn iste
Selimegzoglu bende 30. Haftadayım hazırlayım o zaman ☺️
benim yıkama ütüleme işi bitti bir kaç eksiğim kaldı
Deletedmom15 amin canım inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırısn inşallah 🙏
Sna-1234 cok erken hemde ama basimdan kotu bi olay gecti gecen sene 7. Ayimda hazirliksoz doguma girmek durumnda kaldim eşim eksikleri getirmeye ugrasirken heba oldu o yuzden canim risklo gebelik benimki
Sna-1234 sagolasn insallah
Selimegzoglu bende kurutmada kurutucaktim ütüye bile gerek yok diye biliyorum ben ne gibi zarari varmiski 🤦🏻♀️
31.haftadayim daha erken oldugunu dusunuyorum.dogum iznine cikinca baslicam yavastan.