Ayferavci Mrvteacher himm bende tam 37 haftalık oldum. Yarın kontürolüm var gidicem o zman çatı muanesi yapmaz bana
Mrvteacher Ayferavci belli olmaz o doktora bağlı aslında bende bebeğin aşağıya çok baskı yaptığını ve kanalda olduğunu görünce muayene etti
Ayferavci Mrvteacher aynn benşmde çok baskı oluyor bazen sancı bacağıma atıyor böyle yürüyünce bişey batıyor sanki affedersiniz
Sevincccc Mrvteacher canım çatı muayenesi can acıtıyor mu genelde herkes zor diyor da bende 36 haftalık oldum merak ediyorum
Mernana Kızlar sizinde sürekli afedersiniz büyük tuvaletiniz varmış gibi bir baskı oluyormu? Tuvalete çıkıyorum o his hiç geçmiyor sol kalçamda felaket batıyor 😪
Damlamm Mernana ayni belirtiler suan bendede var 37 haftaligim valla sorarsan cok iyi olur bugun başladı bende de bu belirtiler kasilmalarda var agriya eşlik eden
E44 Mernana o idrar yolunu üşütünce çok oluyo bi aile hekiminize danışın kalçada ağrılar artık normal doğum yaklaşıyo
Betul584600 Ayla92 Ayla92 13 gün yazıyor ama umarım çok bekletmez😂 ne ağrı ne sancı var hiçbir belirtim yok aşırı ağırlaştım sağ sola dönemiyorum penguen gibi oldm 😂
2020ARALIK Histura benim 80 bindi ama 60-70 binmiş detaylı kan sayımında öyle çıkmıştı canım bugün doğum yaptım sezeryan çok şükür iyiym
Mernana Gozgozhappy acaba kanala girmiş olabilirmi diyorum ben ondanmı 🤷🏽♀️yarın kontrolüm var sanada haber veririm canım sebebini sorucam
Mernana Damlamm benimde kasılmam çok oluyor canım iki gün önce o kadar çok olduki doğuruyorum sandım hatta 😪 tamam canım yarın haber edicem size