E44 Mernana rica ederim ben de yaşadım o yüzden sağlık ocağında baktılar ve idrar yolunu üşütmüşüm ya hamilelikte hep oluyo malesef 🙏🙏🙏🙏
DiplomaliEvHanimi Benimde 8 ine randevum varda acaba muayene edince sehir hastanesindeki doktorlar norml veya sezeryana uygun diye dermi ozeller der ama sehir hastanesi saglik sorunu olmadikca dogumda mi karar veriyo sezeryana donmeye yoksa ondan oncemi soyluyo sizel
Elfynsmr Merve1192 genelde öyle biliniyor da aslında kullanımı doğumdan bi 20 gün önce başlanması. Yani östrojen içeriyorya yavaş yavaş rahmi hazırlayıp açılmayı sağlıyor. Yine aynı doğuma giderken yapılan gibi geniş bi kaba ılık suya koydu annem içine duaları okudu(yasin fatiha 3 ihlas nas felak ayetel kürsi) doğuma kadar az az içmeye başladım bugünden itibaren bi kahve fincanı başladım ben
Zuzuum Esselma bebişin kilolu değilse günlük 7 tane yiyebilirsin canım acve hurması yada şerbete batırılmamış olsun ama çörekotu yağıda içebilirsin soğuk sıkım
Ayferavci Mrvteacher aynn benşmde çok baskı oluyor bazen sancı bacağıma atıyor böyle yürüyünce bişey batıyor sanki affedersiniz
Mrvteacher Ayferavci ben de yürürken otururken falan bacağımın üst tarafındaki kemikte hissediyorum acıtıyor
Merve1192 Elfynsmr o zaman doğum olana kadar suda mi kalacak ot? Hani doğum başlayınca suya koyun diyorlar ya o yüzden soruyorum
Sibelkarakaya @Ayla92 programa göre 13 gün kalmış gözüküyorr normal doğum istiyorum ama bakalımm 🤔🙈🙏🏻
Merve1192 Burcusbs18 benim de son15 ne uyku duzenim kaldı ne başka birşey🤷 geceleri sırtım ağrıyor belim bacaklarım karnım ağrıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum gündüz uyuyorum artık ben de ama böyle de hayat çok boş anlamsız bir hal aldı 🤦🏻♀️
Elfynsmr Burcusbs18 nefes darlığı yaşıyorum ben çarpıntım oluyor bide şuanda da acaip nefes darlığı yaşıyorum 🤦🏼♀️
Elfynsmr Merve1192 evet doğuma kadar suda kalacak o sudan gün gün içilecek doğumdan sonrada hemen çıkarılacak