Mrvteacher Ayferavci 38de yaptı doktor korkulacak bişey yoktu bence ama abartıldığı kadar değil acıtmadı pek
Ayferavci Mrvteacher himm bende tam 37 haftalık oldum. Yarın kontürolüm var gidicem o zman çatı muanesi yapmaz bana
Meliks elisas-mom gece sancim artı ama her hangi bi belirti yoktu gitmedim uyumaya çalıştım yeni uyandım vajinada bi yük ağırlık var farklı bi şekilde içimden bi ses bu gün biseyler olucak diyor ama bakalım hayırlısı
elisas-mom Meliks hadi bakalım hayırlısı olsun hepimize 😊 benim yarın kontrol var bakalım ne diyecekler
Eda_eyrc Almryse bugun agrılarım war rahatsız ediyo. Gece hiç yatamıyorum zaten tuwalete git gel yapıyorum ve agrım cok ıluyor
Elfynsmr Elmaveannesi ben squat a başladım bide meryem ana otu içmeye başlıcam hergün yudum yudum dışarı çıkamıyorım karantinadayım ama evde hareket etmeye çalışıyorum yerleri silin diyolar elle oda fayda sağlıyomuş
Esselma Benim de son 25 yazıyor. Bebiş aşağı da inmiyor. Kendi rahat ama ben bi an önce hayırlısıyla gelsin istiyorum. Acaba neler yapmak lazım kolaylaşması için? Yürüyüş yapıyorum az az, bazen plates.. hurma filan mı yesek😉
Zuzuum Esselma bebişin kilolu değilse günlük 7 tane yiyebilirsin canım acve hurması yada şerbete batırılmamış olsun ama çörekotu yağıda içebilirsin soğuk sıkım
Suna26 Tugbaayaz_01 korku heyecan merak endişe bilinmezlik aldı başını gidiyo sizdede öyle mi 🤦🏻♀️😂 normal doğumu bekliyorum gözlerim kapalı 🙈
Tugbaayaz_01 Suna26 benim ikinci gebeligim ama tabiki yine korku heycan var ağrılar da var vaktinde sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
Tomris06 Ahsenimveben sormadım ama daha önce asiri kabızlık vs yasiyodum simdi surekli günde defalarca çıkıyorum.